Radisson Blu, Sakarya’daki ilk oteli için imzaları attı

Last Updated on 6 Eylül 2019 by Yaşar Çelik

Radisson Hotel Group, Türkiye’nin en büyük otomotiv ve sanayi merkezlerinden biri olan Sakarya’daki ilk Radisson Blu oteli için imzaların atıldığını duyurdu. Grup, Radisson Blu markasını Sakarya’ya getirerek işlettiği ve yatırım aşamasında bulunan otel sayısını 30’a yaklaştırırken önümüzdeki beş yıl içinde 50’den fazla tesise sahip olma hedefine de ivme katıyor.

Yıl sonundan önce açılması beklenen otel, en iyi konaklama deneyimini arayan iş ve tatil amaçlı konuklar için ideal adres olacak.

Yeni inşa edilen tesiste 139 modern oda ve süite ek olarak konukların ferah ortamlarda yemeğin keyfini çıkarmaları için bir teras ve şık bir restoran da bulunuyor. Otelde ayrıca 800 metrekarelik toplantı ve etkinlik alanı ile birlikte sağlık kulübü, konuklara rahatlama ve yenilenme imkanı sunan bir yüzme havuzu da yer alıyor.

Radisson Hotel Group Başkan Yardımcısı ve Geliştirme Üst Yöneticisi Elie Younes, şu açıklamada bulundu:

“Radisson Blu, Sakarya ile Türkiye’deki ailemize harika bir otel daha ekleniyor. Türkiye’deki 16. Radisson Blu ve 27. Radisson Hotel Group oteli olacak bu proje, Radisson Blu’nun en büyük üst segment marka olmaya devam ettiği ülkedeki ağımızı güçlendirecek.”

Sakarya, yerli otomobil üretimi ve sektörde artan istihdam olanakları açısından Türkiye’nin önemli merkezleri ve en umut vadeden illeri arasında yer alıyor. Öte yandan, Türkiye’nin otelcilik sektörü de 2015’te yaşanan gerilemenin ardından tekrar yükselişe geçmiş durumda ve bu proje Sakarya’da stratejik bir lokasyonu garanti etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Otelin sahibi Ege Ticari Yatırım ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret AŞ adına Hikmet Bülent Güneş şöyle konuştu:

“Radisson Hotel Group ile bu projede işbirliği yapmaktan ve ilk Radisson Blu otelini şehrimize getirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Radisson Hotel Group’un uluslararası otelcilik deneyimi ile bizim yerel uzmanlığımız bir araya gelince, misafirlerimize unutulmaz anlar ve dünya standardında deneyimler yaşatacağımızdan eminiz.”

Radisson Blu Hotel, Sakarya, Uluslararası Franchise Anlaşması kapsamında Radisson Hospitality AB tarafından işletilecek.