THY’den özel indirimli Güney Avrupa kampanyası

Last Updated on 10 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

Geçtiğimiz günlerde Kuzey Avrupa ülkelerine seyahat için bir kampanya gerçekleştirdiğini duyuran Türk Hava Yolları (THY), bu seferde Güney Avrupa’ya seyahat edecek yolcularına özel indirimli bilet kampanyası düzenlendi.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamada kampanyanın İstanbul ve Ankara’dan İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan’da 25 uçuş noktasına uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunduğunu ifade edildi.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 10-20 Eylül’de satın alacakları biletler ile 1 Kasım 2019-31 Mart 2020’da her şey dahil 119 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek.

THY’nin resmi internet sitesi ücreti olan bu fiyatın, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösterebileceği uyarısında bulunuldu.

“Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi

Ayrıca yine basın müşavirliğinden yapılan başka bir açıklamada THY’nin dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından “2020 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildiği duyuruldu.

Havayolu şirketleri koltuk konforu, kabin servisi, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde beş yıldız üzerinden değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda bayrak taşıyıcı THY üst üste üçüncü kez beş yıldız ortalaması ile ödüllendirildi.

THY’den Kuzey Avrupa kampanyası