MSC Cruises’da üst düzey atama

Last Updated on 13 Eylül 2019 by Turizm Günlüğü

MSC Group, endüstrinin tecrübeli isimlerinden Michael Ungerer’in MSC’nin üst düzey markası olan MSC Cruises’a CEO olarak katıldığını duyurdu.

Michael Ungerer, misafirperverlik deneyiminin yanı sıra gemicilik sektöründe de 30 yıllık üst düzey yönetim deneyimiyle MSC’ye katıldı. Cenevre’deki şirket merkezinde görev yaparak, MSC Group gemi işletmeleri ve yolcu departmanının icra kurulu başkanı Pierfrancesco Vago’ya raporlarını sunacak.

PIERFRANCESCO VAGO: KİLİT BİR ADIM

Vago fikirlerini şu sözlerle ifade etti: “Yeni üst düzey markamızın gelişimini destekleyecek bir organizasyon yapısını inşa etme yolunda kilit bir adım oluşturduğu için bu duyuruyu yapmaktan özellikle memnuniyet duyuyoruz. Bu bizim için son derece başarıyla sürdürülen gemi içi gemi konseptimiz MSC Yacht Club’ın geliştirilmesi de dahil, bugünkü markamız MSC Cruises’un kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğal bir sonucudur.

“Yeni üst düzey markamız, her şeyden önce tüm işletmemiz için iki önemli nokta olan donanım ve deneyimde, inovasyona ek olarak çığır açan teknolojilerin tanıtılmasıyla beraber çevreye saygıyı merkezine alacaktır. Bu amaçla MSC ailesine katılmasını dilediğim ve değerlerimizle aynı eksende yer alan Michael, kendi deneyimlerini ve tecrübelerini sunmaya hazır olacak.”

MICHAEL UNGERER: BU PROJE BENİ HEYECANLANDIRDI

Ungerer ise: “Bu benzeri bulunmayan olağanüstü projenin sunduğu özel fırsat, beni yürekten gururlandırdı ve heyecanlandırdı. Bu, profesyonel kariyerimi taçlandırmakla kalmadı aynı zamanda üst düzey konaklama ve gemicilik endüstrisindeki deneyimlerimle de mükemmel derecede örtüştü. Ayrıca Pierfrancesco Vago gibi vizyon sahibi bir liderle uzun yıllar boyunca insan odaklı bir kültürde işletme kurarak, yine uzun yıllar boyunca işletmenin varlığını sürdürmeyi başarabilmiş, ikonik bir gemicilik ailesiyle yakından çalışacak olmanın gururunu yaşıyorum.” diyerek ekledi.

DÖRT YOLCU GEMİSİ SİPARİŞİ VERİLDİ

MSC, bu yılın başlarında, Fincantieri’ye inşası için toplam değeri 2 milyar Euro’dan fazla olan dört üst düzey yolcu gemisi siparişi verdi. Gemiler, toplamda yaklaşık 64 bin brüt tonaja sahip olup, en yeni çevre ve deniz teknolojilerini de bünyesinde barındıracak. Üst düzey segmente yönelik yeni misafir deneyimleri ve yeni aktiviteleri sunacak olan bu gemiler, oldukça yenilikçi tasarıma ve ayrıca geniş ortak alanlara sahip olacak.

Dört gemiden ilki, 2023 yılı ilkbahar dönemine kadar teslim edilecek. Geriye kalan üç tanesi ise, 2026’ya kadar üç sene içerisinde hizmete girmiş olacak.

MICHAEL UNGERER KİMDİR?

Michael Ungerer, 53 yaşında ve Avusturya vatandaşıdır. Bağımsız Yönetici Programı (IDP) mezunu olduğu INSEAD’da, Executive MBA yüksek lisans programına da sahiptir.