NG Hotels’den sonbahar tatili fırsatı!

Last Updated on 9 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

‘İyi Hisset!’ mottosuyla keyifli tatil ve sağlıklı yaşam konseptini birleştiren NG Afyon ve NG Sapanca, sonbaharı doğa ile iç içe geçirmek isteyenleri bekliyor.

NG Sapanca ve NG Afyon, yeni nesil wellness’tan termal mucizesiyle zenginleştirilmiş uygulamalara, farklı lezzetlerden, aile boyu eğlenceye kadar misafirlerine mutlu bir sonbahar tatili fırsatı sunuyor.

Yeşil bir doğanın merkezinde yer alan, konumuyla ve atmosferiyle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunan NG Sapanca, sonbaharda dinginliği ve eğlenceyi bir arada tutanların ilk tercihi oluyor. Sessiz havuzu, bisiklet parkuru ve doğanın içinde yer alan yürüyüş alanlarıyla özünüze dönmenize yardımcı olan NG Sapanca, aquapark, tenis, mini golf ve okçuluk gibi birçok aktiviteden de faydalanmanızı sağlıyor. Günü müzik ile sonlandırmak isteyen misafirler Gardenya Lounge’da yer alan canlı müzik ile geceyi taçlandırıyor.

Sarı ve Turuncunun Tüm Tonları NG Sapanca’da

Doğanın içinde saklı bir cennet olan NG Sapanca, tertemiz havası, lezzetli yemekleri, Aliva SPA’sı olmak üzere şehirden uzaklaşmak isteyen misafirlerini iyi hissettiriyor. Otelin içinde yer alan yürüyüş alanları sarı ve turuncunun tüm tonlarıyla filmlerdeki görüntüleri aratmayacak şekilde sizi mutluluğa davet ediyor.

Haftaya huzurlu bir giriş yapmak isteyenler özel Pazar giriş Salı çıkış olmak üzere 1 Eylül – 24 Aralık tarihli girişlerde geçerli olan,doğrudan yapılan rezervasyonlarda 6 taksit ve indirim imkanı sunan NG Sapanca, Mutlu Pazarlar kampanyasıyla misafirlerini bekliyor.

NG Afyon

Sonbaharda Şifa Termal Sularda

Yerel lezzetleri, çocuklar için eğlence merkezi, her akşam canlı müzik dinletileri ve lüks termal wellness programlarıyla kışa zinde bir başlangıç için hazırlık, ferah havada yürüyüş parkurunda ailece form tutma, akşam yemeği sonrası bahçede yakılan ateş etrafında keyifli sohbetler hissettirecek olan NG Afyon, sonbaharda da misafirlerini bekliyor.

İyi Hisset paketiyle termal suların şifasını misafirleriyle paylaşan NG Afyon, 9 Eylül – 31 Ekim tarihlerinde geçerli olan, doğrudan yapılan rezervasyonlarda 6 taksit indirim imkanı sunuyor. 1 adet klasik masaj ve kese köpük ile bedeniniz sonbaharı huzur ile karşılayacak.