Yanınızda bunlar olmadan kayak ve snowboard yapmayın!

Last Updated on 4 Ağustos 2023 by Turizm Günlüğü

Farklı seviyelerde kayak ve snowboard yapanların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan yüzlerce ürün Decathlon mağazalarında!

Sezon trendi renk ve desenlerde kayak montlarından, sıcacık içliklere, sporcular tarafından geliştirilmiş tasarım ve teknoloji harikası snowboard ve kayaklardan her hava koşuluna uygun kayak gözlüklerine, aksiyon kameralarından kasklara kadar kış sporlarıyla ilgili aradığınız tüm ürünler, uygun fiyatlara Decathlon mağazalarında ve decathlon.com.tr’de.

Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya devam eden Decathlon’da 70 farklı spor dalında binlerce ürünü bir arada! Decathlon’un kış sporları markası Wed’ze’nin amatörden profesyonele çocuktan yetişkine farklı yaş grupları ve seviyeler için çok uygun fiyatlara kayak/snowboard ekipmanları, kıyafetleri ve aksesuarları bulunuyor.

Soğuktan çekinmeden kayak yapmanızı sağlayacak kayak ve snowboard mont ve pantolonları; pistte yer tutuş sağlayan ve daha az düşmeniz için denge hatalarını tolere eden özel snowboardlar, güneşli ya da bulutlu havalarda %100 UV korumalı buğu önleyici bir gözlükler, sırt koruma özelliği de bulunan Reverse sırt çantaları, rengarenk bere ve eldiven gibi aksesuarlar, güvenlik ve konfor odaklı ürünleriyle başlangıç-orta seviye ve deneyimli sporcular için geniş bir kayak ve snowboard ürün gamı Decathlon mağazalarında!