Türkiye’deki 54. otelini Malatya’da açtı

Last Updated on 25 Aralık 2019 by Turizm Günlüğü

Uluslararası otel gruplarından Accor Otel Grubu’nun çatısı altındaki Mövenpick’in yeni oteli, Accor Otel Grubu ve Malatya Girişim Grubu arasında imzalanan sözleşmenin ardından Malatya’da hizmete girdi.

Fransa merkezli otel zinciri Accor Otel Grubu’nun, Türkiye’deki markaları arasında yer alan Mövenpick Hotels & Resorts’ün yeni oteli Malatya’nın merkezinde hizmete girdi.

Malatya Mövenpick, Accor Otel Grubu ve Malatya Girişim Grubu arasında imzalanan sözleşmenin ardından hizmet vermeye başladı.

MERKEZİ KONUM

Uluslararası kimliğiyle premium otel markası Mövenpick, Malatya’da merkezi bir konumda ve MalatyaPark AVM’nin hemen yanı başında yer alıyor.

202 ODA İLE HİZMET VERECEK

Malatya Mövenpick içerisinde barındırdığı SPA ve Wellness Center, 24 saat açık fitness salonu, 2 masaj odası, buhar banyosu, saunası, Türk hamamı, güneşlenme alanı, modern kapalı havuzu ile şehir siluetine hakim 202 modern ve konforlu odası, içerisinde barındırdığı 1000 kişilik modern kongre merkezi, 2000 m2’lik sağlık kulübü ile 25 Aralık 2019 tarihinde kapılarını misafirlerine açtı.

Accor Otel Grubu Türkiye’de 54 olan otel sayısını 2023 yılına kadar 99 otele ulaştırmayı hedefliyor.