Hyatt Regency Istanbul Ataköy 5. yaşını kutluyor

Organizasyonların doğru adresi; Hyatt Regency İstanbul Ataköy
Organizasyonların doğru adresi; Hyatt Regency İstanbul Ataköy

Last Updated on 6 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

İstanbul’un doğu ve batı medeniyetlerinin buluşma noktası olarak konumlanan Hyatt Regency Istanbul Ataköy 5 yaşında.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy Genel Müdürü Arcan Bayraktaroğlu, kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İstanbul’un en nadide ve kıymetli noktalarından birinde konuklarımıza gerek konaklamalarında gerek toplantılı konferanslarında gerekse özel etkinlik ve düğün davetlerinde hizmet vermekten son derece gururluyuz. İstanbul’un eşsiz turistik bölgelerine ve tarihi yarım adaya sahil yolu üzerinden çok kısa bir sürede ulaşım ayrıcalığı ile hem şehre yakın olup hem de şehrin gürültüsünden, yoğunluğundan kısa bir mesafede olma avantajı ile yabancı ve yerli turistlerin tercihi olmaya devam ediyoruz.

Hyatt Regency Istanbul ailesi olarak 5. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konuklarını en iyi şekilde ağırlamak için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan otelimiz aynı zamanda ne mutlu bize ki bölge halkı için de bir çekim merkezi haline geldi.

Bölge halkı için bir çekim merkezi 

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de 30’u süit olmak üzere toplam 284 oda var. Panoramik Marmara Denizi manzaralı odaların en küçüğü 31 metrekare, en büyüğü ise 230 metrekare. Odalarda ücretsiz İnternet bağlantısı, 42 inç HD televizyon, banyolarda hem küvet ve hem duş bir arada bulunuyor. Tüm süitlerimiz kendinizi ev konforunda hissedebilmeniz için özenle dizayn edilmiştir. Otelde, her türlü toplantı ve etkinliğin düzenlenebileceği, iki ayrı katın tamına yayılmış toplam 3 bin 500 metrekarelik esnek mekanlar bulunuyor. 1.000 metrekarelik kolonsuz balo salonunda 864 kişilik yemek veya 1200 kişilik resepsiyon daveti vermek mümkün.

Otelin 17. katında bulunan çağdaş, hareketli, samimi bir lounge, bar ve restoran Vue Rooftop’ın yanı sıra Lobi katında bulunan Brizo Restoran ve Levana Spa & Fitness’da benzersiz bir deneyim sunuyor.”