Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşlar başladı

Pegasus

Last Updated on 8 Ocak 2020 by Yaşar Çelik

Dün Pegasus Hava Yollarına ait bir uçağın pistten çıkması sonucu uçuşlara kapatılan Sabiha Gökçen Havalimanı, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından bugün yeniden uçuşlara açıldı.

Dün Sharjah-Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Hava Yollarına ait uçağın pistten çıkması sonucu havalimanı uçuşlara kapatılmıştı. Gerekli çalışmaların ardından bugün sabahın erken saatiyle birlikte yeniden uçuşlara açılan Sabiha Gökçen Havalimanında Dalaman Havalimanı’ndan kalkan uçak saat 06.30 civarında inişini gerçekleştirdi.

PEGASUS’TAN YOLCULARINA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Pegasus Hava Yolları, 7 Ocak 2020 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkışlı uçuşların iptali sebebiyle uçuşları etkilenen misafirleri için bir açıklama yayımladı.

Açıklamada İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı pistinin saat 06:00 itibarıyla açıldığı ve Pegasus Hava Yolları’nın ilk uçuşunun saat 06:20 itibarıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Yolcuları da ilgilendiren açıklamanın devamı şöyle:

“7 Ocak 2020 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkışlı uçuşların iptali sebebiyle uçuşları etkilenen misafirlerimiz için 8-9-10-11-12 Ocak 2020 tarihlerine 84 ek sefer planlanmıştır. Uçuşları etkilenen misafirlerimiz bilet değişiklik ve iade işlemlerini ücretsiz olarak; flypgs.com’da “Bilet İşlemlerim” menüsünden, Pegasus Mobil Uygulamasında ise “Seyahatlerim” menüsünden gerçekleştirebilmektedir.”

Pegasus’tan açıklama geldi