SECONDAudits kimdir?

Founder of SECONDAudits Mustafa Oğuz
Founder of SECONDAudits Mustafa Oğuz

Last Updated on 17 Ocak 2020 by Yaşar Çelik

İlk yazım olması sebebiyle bugün bazı meselelere balıklama atlamaktan ziyade, sizlere öncelikle biz kimiz, ne yapıyoruz, yazdığım yazılarda değineceğim konuları konuşma hak ve cesaretini nereden bulacağım gibi aklınızda uyanabilecek soruların cevaplarını vermek istiyorum.

SECONDAudits olarak biz, yiyecek&içecek işletmeleri için Türkiye’de alanında ilk servis düzeyi değerlendirme ve derecelendirme aracıyız.

Misafir memnuniyetini merkeze alarak, birlikte çalıştığımız işletmelerin salon içi operasyonlarını ve servis sistemlerini mercek altına alıyor; elde ettiğimiz güncel ve güvenilir verileri, uluslararası servis standartları uyarınca geliştirerek yaptığımız pazar araştırmalarıyla desteklediğimiz, tamamı ile bize ait, 120 kalemden oluşan ölçüm aracımızla inceliyoruz. Bu değerlendirmenin sonunda ortaya kapsamlı ve gayet kolay anlaşılabilir bir rapor çıkartıyor ve her ay bunu tekrar ederek karşılaştırmalı analizlerimizle işletmelerin misafir memnuniyeti merkezinde servis kalite düzeyini artırmalarına destek oluyoruz.

SADECE GİZLİ MÜŞTERİ HİZMETİ VEREN BİR ŞİRKET DEĞİLİZ

Bu noktada SECONDAudits olarak yalnızca ‘gizli müşteri’ hizmeti veren bir şirket olarak çok sık algılanıyoruz. Fakat öyle olsa bile, verdiğimiz hizmet tamamıyla elde ettiğimiz verilerin profesyonel ve özgün bir şekilde sentezlenmesiyle raporlandığından, muadil işleri yapan taraflardan ayrı tutulabilirdik. Nitekim çok daha geniş kapsamlı bir hizmet veriyor, SECONDAudits markası etrafında oluşturmakta olduğumuz Kalite Çemberiyle birlikte çalıştığımız işletmelerin marka imajına, pazarda aldığı konuma ve misafir algısına pozitif katkıda bulunuyoruz. Bu noktada yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda gerek uluslararası gerek ulusal çevrelerde tanıtımı yapılacak bir rehber oluşturma girişimimiz de devam ediyor.

HER ŞEYİ MUTLU MİSAFİR İÇİN YAPIYORUZ

Fakat günün sonunda, yaptığımız her şeyi misafir memnuniyetini sağlamanın önemini bildiğimiz için yapıyoruz. Günümüzde her işletmenin asgari standartları sağladığını, misafiri çekmek için ayırt edilmek gerektiğini göz önüne alırsak misafire deneyim yaşatmanın ve misafir memnuniyetini yüksek seviyelerde sağlamanın zorunluluğu yadsınamaz. Bu noktada SECONDAudits olarak servis operasyonları konusunda sağladığımız kapsamlı rapor ve verdiğimiz hizmet/aksiyon önerileriyle en kaliteli servisin, misafiri en mutlu edecek şekilde verilmesini amaçlıyoruz.

GENÇ BİR EKİBİZ

Hevesli, genç ve profesyonel bir yönetim ekibiyle SECONDAudits olarak karşınızdayız. Bu bağlamda Turizm Günlüğü ile kurduğumuz partnerlik ilişkisi dahilinde her iki haftada bir köşemden size sesleneceğim.

İlerleyen haftalarda misafir memnuniyeti ve servis sistemleri hakkında elde ettiğimiz verileri, şahsi görüş ve analizlerimi içeren yazılarımla karşılaşacaksınız.

Tekrar buluşmak üzere
Saygılarımla
Mustafa Oğuz