SunExpress İzmir’den 5 yeni destinasyona uçacak

Last Updated on 15 Mart 2021 by Yaşar Çelik

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında İzmir uçuşlarında kapasite ve frekans artışı sunarken dış hatlarda Kiev, Cenevre, Tel Aviv ve Beyrut, iç hatlarda ise Bodrum uçuşlarına başlıyor.

Özellikle pandemi döneminde yerli ve yabancı turistlere İzmir’in tatil için en güvenli adreslerden biri olduğunu göstermek adına otoriteler ve turizm profesyonelleri ile iş birliği içinde pek çok başarılı projeye imza atan SunExpress, geçtiğimiz günlerde 2021 yazında Türkiye ve bölge turizmine tam destek sunacağını açıklamıştı.

Bu yaz Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki 15 şehirden İzmir’e direkt uçuş düzenleyeceğini açıklayan SunExpress; Amsterdam, Paris, Londra, Brüksel, Kopenhag gibi Avrupa’nın gözde turizm başkentlerine de frekans artışı sunuyor. Eindhoven, Marsilya, Oslo, Helsinki ve St. Petersburg seferlerine bu yaz yeniden başlayacak olan havayolu, İzmir’e toplamda 1,7 milyondan fazla koltuk sunuyor.

SunExpress, İzmir uçuş ağına eklediği yeni rotaları Tel Aviv ve Beyrut’a 23 Mayıs itibarıyla haftada iki kez uçarken, Avrupa güzergahında Kiev uçuşları 26 Mayıs’tan itibaren, Cenevre uçuşları ise 2 Temmuz’dan itibaren haftada bir kez düzenlenecek.

İzmir’den Anadolu’nun 14 kentine sefer sunan hava yolunun 14 Mayıs itibarıyla her Cuma akşamı Bodrum’a gidiş ve Pazartesi sabahı ise Bodrum’dan dönüş olacak şekilde düzenleyeceği seferlerle, hafta sonu tatilini değerlendirmeyi tercih eden misafirler için cazip bir alternatif olacak. Havayolu ayrıca, Adana, Antalya ve Diyarbakır’a düzenlediği uçuşlarını da günde 3 sefere çıkararak birçok iç hat destinasyonunda frekans artışı sunuyor.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek SunExpress’in yaz sezonu tekliflerini inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabilirler.