Türkiye Turizm Zirvesi’nin yeni tarihi belli oldu

Türkiye Turizm Zirvesi
Türkiye Turizm Zirvesi

Last Updated on 30 Nisan 2021 by Yaşar Çelik

Türkiye Turizm Zirvesi 7-9 Ekim’de Antalya’da düzenlenecek.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde 4. Uluslararası HESTOUREX fuarı kapsamında, Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) öncülüğünde, sektör sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve turizm fakülteleri mezun derneklerinin ortaklığıyla düzenlenmesi planlanan Türkiye Turizm Zirvesi COVID-19 pandemisine yönelik alınan son tedbirler nedeniyle ertelendi.

TÜRKİYE TURİZM ZİRVESİ

Daha önce 20-22 Mayıs 2021 olarak duyurulan zirvenin tarihi ilgili kurul ve paydaşlar ile yapılan görüşmeler neticesinde 7-9 Ekim 2021 olarak belirlendi.

“DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN TURİZM”

Türkiye Turizm Zirvesi “Daha iyi bir dünya için turizm” temasıyla, 7-9 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Türkiye Turizm Zirvesi, kamu kurumları, sektör ve akademiden kilit aktörler ile uzmanların bir araya gelmelerini ve güçlü iş birliklerini sağlayarak, turizm sektöründe ortak akıl ile politika ve stratejileri geliştirmek üzere planlanmıştır. Türkiye Turizm Zirvesi’nde, turizm sektöründeki yenilikler, engeller ve güncel gelişmeler doğrultusunda fikir alışverişi sağlanacak ve farklı bakış açıları ile değerlendirmeler gerçekleştirilecektir.