Türkiye’nin dünyaya açılan rezervasyon platformu Otelz.com!

Otelz
Otelz

Last Updated on 29 Haziran 2021 by Yaşar Çelik

Yurt dışına farklı dil seçenekleri ve 17.000’i aşkın otel sayısı ile hizmet sağlayan ilk Türk firması Otelz.com, başarıdan başarıya koşuyor!

Tüm Channel Managerlara entegre 

Dünya çapındaki tüm Channel Managerlara entegre olan Otelz.com’un üye otel sayısı 17.000’i geçti. 4 ayrı dilde (Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça) hizmet sağlayarak yakında Fransızca, Hollandaca, Azerice, Arapça, İtalyanca, İspanyolca gibi dillerin de ekleneceğini belirtti.

2021 hedefi 2.9 milyon oda satmak

2021 yılının ilk 5 ayında otellerinde yapılan 785 bin oda / gece konaklama için 803 bin yerli ve yabancı turiste aracılık ederek, 2021 yılı hedefi ise 3 milyon yerli ve yabancı turiste 2.9 milyon oda / gece konaklama sağlamak.

Otelz artık Amerika ve İngiltere’de

Amerika ve İngiltere ofislerini de açtığını dile getiren Otelz.com, çok yakında Almanya, Hollanda ve Rusya ofislerinin de yabancı turistlerin hizmetinde olacağını bildirdi.

Doluluk oranını arttırma garantili rezervasyon platformu

Sadık gezgin sayısı 1 Milyon’u geçerken, birlikte çalıştığı üye konaklama tesislerine herkesten çok kazandırdığını da ifade etti. Doluluk oranını arttırma garantisi ile çalışan Otelz.com, üye tesislerinin yıllık doluluk oranlarını en az %7 oranında da artırdı.