1. TUREGAST semineri düzenleniyor

TUREGAST

Last Updated on 16 Ağustos 2021 by Yaşar Çelik

Lisansüstü Turizm Fakültesi öğrencilerinin dayanışma ve yardımlaşma platformu olan TUREGAST, 21 Ağustos 2021 tarihinde, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi iş birliğinde, fiziksel olarak I. Turegast Semineri’ni Pine Bay Holiday Resort’de düzenleyecek. 

TUREGAST, (Turizm İşletmeciliği – Turizm Rehberliği – Rekreasyon Yönetimi- Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

Lisansüstü Turizm Fakültesi öğrencilerinin dayanışma ve yardımlaşma platformu olan TUREGAST, (Turizm İşletmeciliği – Turizm Rehberliği – Rekreasyon Yönetimi- Gastronomi ve Mutfak Sanatları) online etkinlikleri ile Şubat 2021 tarihinden itibaren lisansüstü turizm fakültesi öğrencileri ile alanında bilinen ve saygın akademisyenleri buluşturdu. Prof. Dr. Erdoğan KOÇ ve Prof. Dr. Metin KOZAK gibi alanının duayenlerini ağırlayan TUREGAST, şimdi de fiziksel bir etkinlik ile başarısını göstermeye devam edecek.

I. TUREGAST Semineri 21 Ağustos’ta Kuşadası Pine Bay Holiday Resort’de yapılacak

21 Ağustos 2021 tarihinde, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi iş birliğinde, Seminer Koordinatörü Doc. Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ önderliğinde ve TUREGAST Başkanı Zihni BİLİR’in aktif çalışmaları ile Aydın Kuşadası’nda düzenlenecek I. Turegast Semineri’ne, alanında saygın ve deneyimli akademisyenler katılacak. Akademisyen kadrosu ile ses getirmesi beklenen bu etkinlik, TUREGAST’ın sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayımlanacak. Aynı zamanda bu seminer, Pine Bay Holiday Resort sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

I. TUREGAST Semineri’ne Konuk Olacak Akademisyenler

Alanında uzman, yaptıkları ile birçok kesimi kendine hayran bırakan pek çok değerli akademisyen, bu seminer ile buluşacak ve konuk lisansüstü öğrenciler bu şekilde saygın akademisyenler ile bir araya gelebilecek. Bu seminerde yer alacak çok değerli akademisyenlerin isimleri ve üniversiteleri aşağıda sıralanmıştır:

• Prof. Dr. Erdoğan KOÇ (İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi)
• Doç. Dr. Aziz BOSTAN (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı)
• Doç. Dr. Seden DOĞAN (Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi)
• Doç. Dr. Tuğrul AYYILDIZ (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi)
• Doç. Dr. Ahu YAZICI AYYILDIZ (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi)
• Dr. Öğr. Üyesi Şaban KARGİGLİOĞLU (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi)
• Dr. Öğr. Üyesi Mehtap YÜCEL GÜNGÖR (Eskişehir Anadolu Üniversitesi)
• Öğr. Görevlisi Ozan GÜNGÖR (Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi)
Çok değerli akademisyenlerin katılacağı etkinlik, TUREGAST’ın ilk fiziksel etkinliği olacak. TUREGAST’a akademideki çalışmaları nedeniyle tebriklerimizi iletiyoruz.

TUREGAST Bugüne Kadar Ne Yaptı?

Şubat 2021’de, TUREGAST Başkanı Zihni BİLİR önderliğinde oluşturulan topluluk, WhatsApp grubu olarak çalışmaya başlamanın yanında, ilerleyen zamanlarda sosyal medya mecralarında da adını sıkça duyurdu. Bu sayede pek çok akademisyenin desteğini alan TUREGAST, hali hazırda yeni döneme de çok iyi bir şekilde hazırlanıyor. TUREGAST’ın bugüne kadar yaptıklarını kısa bir şekilde şöyle özetleyebiliriz:

• Alanında yetkin ve uzman akademisyenleri online platformlarda ağırlamak,
• Lisansüstü turizm öğrencilerine her türlü yardımı sunmak ve dayanışma ortamını oluşturmak,
• Güncel turizm haberleri ile sektörden daima haberdar etmek ve
• Gelecek için önemli bir adım atmak gibi pek çok değerli faaliyetleri hayata geçirmişlerdir.
TUREGAST’ın faaliyetlerini sosyal medya hesaplarından takip edebilir, sizler de bu dayanışma ve yardımlaşma platformunun içerisinde yer alabilirsiniz.