Henna Hotel İstanbul’a yeni genel müdür

Anıl Çetinbaş Henna Hotel İstanbul'un yeni Genel Müdürü olarak atandı.

Last Updated on 6 Aralık 2021 by Yaşar Çelik

Uzun yıllar boyunca birçok ulusal ve uluslararası acentelerde, tur operatörlerinde ve otellerde üst düzey yöneticilik yapan Anıl Çetinbaş, tarihi yarımada Sultanahmet’te kapılarını yeni açan Henna Hotel İstanbul’un Genel Müdürü olarak göreve başladı.

10 Kasım itibari ile yeni görevine başlayan Anıl Çetinbaş, şu sözleri paylaştı:

Multi-milyon dolarlık sözleşmeler, başarılı çalışmalar

“18 yılı aralıksız Antalya’da geçen 25 yıllık profesyonel iş hayatım boyunca, yaratıcı, yetenekli, dinamik ve girişimci yönetim stratejileri ile multi-milyon dolarlık sözleşmeleri ve yatırımları başarılı bir şekilde yönlendirip, büyümeyi destekleyerek, son derece rekabetçi pazarlarda başarılı çalışmalarımı sürdürdüm. Üst düzey yöneticiliğini yaptığım acentaların ve otellerin gelirlerini, hizmet kalitelerini ve performanslarını artırma konularında çalışmalar yaptım.

“Bu özel otelin müdürlüğünü yapmaktan mutluyum”

Uzun yıllardır sürdürdüğüm kariyerime 2021 yılının Mart ayı itibari ile seçkin misafirlerine en iyi hizmeti vermeye çalışan İstanbul’un turizm incisi Sultanahmet’teki lüks butik otellerinden Henna Hotel İstanbul’da devam ediyorum.

Pandemi sürecinde bir araya gelerek turizme inancı olan yatırımcıların en ince detayına kadar düşünmüş olduğu bu özel otelin müdürlüğünü yapmak kendi adıma mutluluk verici. Bugüne kadar otelimizi tercih eden Avrupalı, Amerikalı ve Rus misafirlerimize verilen kaliteli
hizmet çıtasını daha da yukarılara çıkarmak için bilgi birikimimi ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım.”

Anıl Çetinbaş Hakkında

  • Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde okudu.
  • Ege Üniversitesinde Seyahat İşletmeciliği bölümünü bitirdi.
  • Yabancı dil olarak İngilizce bilmekte.
  • Eğitiminin bir parçası olarak Taksim’deki The Marmara Otelde, İzmir’deki Setur seyahat acentasında ve Laleli’deki Washington Otelde stajer olarak çalıştı.
  • 1996 yılında Antalya’da bulunan Mandalin Turizm’de transferman olarak başlayan kariyerini “Manavgat Bölge Müdürü” olarak tamamladı.
  • Dünyanın en büyük tur operatörü olan TUI’de “Ürün Müdürü” olarak 2000 yılı itibari ile hem bölümün kuruluşunu gerçekleştirdi hem de uzun yıllar yönetti.
  • Bünyesinde 3, 4 ve 5 yıldızlı yaklaşık 15 oteli barındıran Dentur Hotels Grubunun teklifi üzerine “Genel Koordinatör Yardımcısı” olarak göreve başladı. Dönemsel olarak Grup Satış Müdürlüğü, İş Geliştirme Müdürlüğü ve açılış/kapanış Otel Müdürlüğü görevlerinde de bulundu.
  • 2007 yılı itibari ile sağlık turizmi konusunda faaliyette bulunan Hollanda merkezli Wish Travel’da ve yatırımları arasında bulunan Kemer’deki 5 yıldızlı Wish Grand Hotel’de Patron Vekili “Genel Müdür” olarak görev aldı.
  • 2010 yılı sonunda Ercan Şirketler Topluluğu’nun yatırımı olan Gezinomi Turizm’de “Kurucu Müdür” olarak çalıştı. İç Turizm’de başarılı işlere imza atan tur operatörünün sıfırdan kurulmasını ve idaresini gerçekleştirdi.
  • 2016 yılından bugüne kadar sırasıyla Osmanbey’de bulunan 4* Halifaks Hotel, Fethiye’deki 4* Pırlanta Hotel ve Nişantaşındaki Butik Vali Konak Hotel’de “Genel Müdür” olarak çalıştı.