Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de eğlence dolu yılbaşı programı

Organizasyonların doğru adresi; Hyatt Regency İstanbul Ataköy
Organizasyonların doğru adresi; Hyatt Regency İstanbul Ataköy

Last Updated on 16 Aralık 2021 by Yaşar Çelik

Marmara Denizi kıyısındaki konumu ve Türkiye’deki tek Hyatt Regency oteli olma özelliğiyle dikkat çeken Hyatt Regency Istanbul Ataköy, bu yılbaşında üç ayrı yeni yıl programı ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Otelde şık iç mekanıyla lobi katında yer alan ve Türk mutfağından Asya mutfağına seçkin lezzetlerine yer veren Brizo Restoran, 17. katında panoramik Marmara Denizi manzarasıyla açık terasa sahip Vue Rooftop’ta 31 Aralık günü heyecan dolu renkli anlara ev sahipliği yapılacak. Yeni Yıl Brunch’ı ise geleneksel Türk kahvaltısı çeşitleri ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler sunacak.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy

Brizo Restaurant’ta Yeni Yıl Yemeği;

Brizo Restaurant’ın zarif atmosferi ile birlikte , eşsiz açık büfeye eşlik edecek olan canlı DJ performansı misafirlere eğlenceli saatler yaşatacak.

Yerel lezzetlerden, Akdeniz, Meksika ve Asya Mutfağına, Hindi Carving’den İtalyan lezzetlerine, uluslararası çorbalardan, seçim yapmakta zorlanacağınız tatlı büfesine kadar lezzetlerini unutamayacağız açık büfe, yerli içkiler dahil kişi başı 799 TL.

31 Aralık 2021 Yılbaşı Gecesi özel konaklama fırsatları ve birbirinden farklı eğlence alternatifleri için 0212 463 13 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

VUE Rooftop - Hyatt Regency İstanbul Ataköy
VUE Rooftop – Hyatt Regency İstanbul Ataköy

VUE Rooftop’ta Yeni Yıl Partisi;

Otelin 17. katında panoramik Marmara Denizi manzarası eşliğinde canlı DJ performansı ile sürecek partide keyfinizce eğlenmek serbest…

VUE Rooftop’ta yeni yıl partisi giriş ücreti ve 1 içecek dahil kişi başı 350 TL.

Kapı açılış saati 21:00.
Loca Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 463 13 33

Hyatt Regency Istanbul Ataköy yılbaşı programı

Yeni Yıl Brunch;

Yeni Yıla Brizo Restoran’ın sıcak atmosferi ile başlayabileceğiniz, geleneksel Türk kahvaltısı çeşitleri ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler saat 11:30-15:00 arası misafirlerini bekliyor olacak.

Yeni Yıl Brunch’ı içecek ve KDV dahil kişi başı 240 TL, 6-12 yaş arası küçük misafirlere %50 indirimli olacak.

Adres: Ataköy 2-5-6. Kısım, Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu No:2/1, İstanbul, Türkiye, 34158

Rezervasyonlar için: 0212 463 13 30

Okuma önerisi: İşte en iyi otellerin 2022 yılbaşı programları