Romanya’dan Dalaman, Bodrum ve İzmir için güzel haber

Last Updated on 4 Mart 2022 by Turizm Günlüğü

Romanya’dan Dalaman, Bodrum ve İzmir’e direkt uçuşlar için karar…

Romanya Turizm Fuarı’ndaki görüşmelerden Romanya – Dalaman uçuşları için karar alındı. Dalaman’ın yanı sıra Romanya’dan İzmir ve Bodrum’a da direkt uçuşların düzenlenmesi planlanıyor.

Şubat ayında Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Romanya Turizm Fuarı ve Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen Holiday&Spa Sofya Bulgaristan Turizm Fuarı’nda Marmaris ve bölgesi tanıtıldı.

Fuarlar kapsamında Romanya’da yapılan görüşmelerde Marmaris turizminin gelişmesine katkı sağlayacak önemli gelişmeler yaşandı.

Der Tours yetkilileriyle yapılan görüşmeler neticesinde şirket yetkilileri tarafından Romanya’dan Dalaman’a İzmir’e ve Bodrum’a uçuş düzenlenmesi yönünde karar alındı.

Heyet içinde yer alan AK Partili Meclis Üyesi Ceyhan Eroğlu gelişmeyi “Yıllardır olmayan; Başkanımız Mehmet Oktay sayesinde oldu” diye değerlendirdi.

“FUAR ZİYARETLERİ SON DERECE VERİMLİ GEÇTİ”

Mart ayı meclis toplantısında yaptığı değerlendirmede Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teşekkür eden AK Partili Meclis Üyesi Eroğlu, “Fuar ziyaretleri son derece verimli geçti, birebir görüşmelerimiz inanılmaz verimliydi. 2014 senesinden beri ben şahsen çalışıyorum başkanımız olmasa olmayacaktı bu onun için çok teşekkür ediyorum. Firmanın İskandinav sorumlusu Apollo Tours ilk defa bu sezon ki hiç planlaması yoktu, Romanya’dan Dalaman’a İzmir’e ve Bodrum’a başkanımızla görüşme masasında karar alıp direkt uçuş yapılacağını söyledi. Başkanımızın görüşmesi sayesinde. Bu bizim uzun yıllardır yapmaya çalıştığımız bir şey, çok önemli bu yüzden tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SEZONU OLUMLU ETKİLER

Fuarlara katılan heyette yer alan CHP’li Meclis Üyesi Ali Kırlı ise yapılan görüşmelerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Tur operatörleri ile yapılan görüşmelerin iyi geçtiğini belirten Kırlı, “Bunun sezona yansımasının olumlu olacağını düşünüyorum” dedi.