Accor Grubu’ndan Türkiye bölgesi için atama

Accor Grubu Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölgesi İş Geliştirme Baş Sorumlusu Laure Morvan

Last Updated on 13 Nisan 2022 by Turizm Günlüğü

Accor Grubu’nun Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesi İş Geliştirme Baş Sorumlusu olarak Laure Morvan atandı.

Dünyanın önde gelen konaklama gruplarından Accor’da, üst düzey yeni bir atamayla Laure Morvan; Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye bölgesinde İş Geliştirme Baş Sorumlusu olarak görevlendirildi.

Morvan, bölgedeki iş geliştirme ekibini ve grubun stratejik genişlemesini yönetecek.

Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’de 420’yi aşkın otel işleten otelcilik grubu Accor, İş Geliştirme Baş Sorumlusu (CDO) pozisyonuna Laure Morvan’ı getirdi.

LAURE MORVAN KİMDİR?

Laure Morvan, Avrupa, Orta Doğu ve Asya Pasifik bölgesinde otel geliştirme, pazarlama ve proje yönetimi alanlarında yaklaşık 20 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip.

2012 yılında görev yaptığı Singapur’da Asya Pasifik bölgesindeki lüks ve premium segmentlerdeki iş geliştirme çalışmalarını yöneten Laure, daha sonra son görevi olan Asya Pasifik bölgesi Lüks Otel İş Geliştirme Başkan Yardımcılığına geçti ve burada, Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, Raffles at Galaxy Macau, Sofitel Ambassador Seoul Hotel & Serviced Residences, SO Kuala Lumpur Hotel & Residences ve Sofitel Singapore City Center gibi öne çıkan, ikonik projeleri yönetti.

LAURE MORVAN: BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Accor Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye CDO’su Laure Morvan yeni görevi ile ilgili şunları söyledi:

“Dubai’ye geri dönüp, grubun bölgedeki İş Geliştirme Baş Sorumlusu olarak, birlikte harika projeleri hayata geçirmek için sabırsızlandığım harika bir iş geliştirme ekibine katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum.”

Şu anda Hindistan, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genelinde 420 işletmesi (93 binden fazla ünite) bulunan Accor bünyesine 190 işletmenin (40 binden fazla ünite) daha katılması bekleniyor.