Raffles İstanbul’a yeni genel müdür

Raffles Istanbul Genel Müdürü Andrew Steele

Last Updated on 25 Nisan 2022 by Turizm Günlüğü

Raffles İstanbul’un genel müdürlüğüne Andrew Steele atandı.

Raffles Hotels & Resorts, Andrew Steele’nin Raffles İstanbul Zorlu Center Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu.

Andrew Steele kariyerine Asya’da başladı.

Avustralya, Jakarta, Hindistan ve Maldivler’deki Mandarin Oriental, Shangri -La, Fairmont gibi lüks otel markalarının üst düzey yöneticilik pozisyonlarında yer alan Andrew Steele, konaklama sektöründe edindiği 30 yılı aşkın deneyimini bundan sonraki süreçte Raffles İstanbul Zorlu için sunacak.

Kariyer hayatının bir döneminde 6 yıldan uzun süre Endonezya’da girişimci olarak çalışan Steele, bir konaklama ve yiyecek-içecek markasının hızla büyümesini sağlarken, markanın Hong Kong ve Singapur’da yerel ve uluslararası düzeydeki gelişimini de yönetti.

Raffles Ailesi’ne katılmadan önce Steele, 2020 yılından beri Maldivler’deki Fairmont Hotel’de Genel Müdür pozisyonunda çalışmaktaydı.

Steele, atandığı yeni görevi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Ailemle birlikte muhteşem bir şehir olan İstanbul’a taşınmaktan ve Zorlu Center’da Raffles Istanbul gibi etkileyici bir marka için çalışma fırsatı bulmaktan mutluluk duyuyorum. Açıldığı günden beri sayısız başarılara imza atmış bu otelin harika ekibiyle yeniliklere imza atmak için sabırsızlanıyorum.”

Andrew Steele, İsviçre’deki Les Roches Bluche okulunda Otel ve Restoran Yönetimi bölümünden Sosyal Bilimler Lisans Derecesi ile mezun oldu.