AnadoluJet yurt dışı ağını genişletti

Last Updated on 21 Mayıs 2022 by Yaşar Çelik

Türk Hava Yolları’nın (THY) iştiraki AnadoluJet, büyüme haritasına art arda yeni şehirler ekliyor.

Avrupa’da en uzak uçtuğu noktayı Stansted’e (İngiltere), Ortadoğu’da ise Dubai’ye kadar uzatan şirket, İstanbul, Antalya, Ankara, Dalaman ve Bodrum’dan yurt dışındaki destinasyonlara bütçe dostu fiyatlarla yolcu taşıyacak.

İstanbul-Bergamo arası ilk seferini başlattı

Bugün uçak sayısının 52’ye (Boeing 737-800) ulaştığı, yakın bir zamanda bu sayıyı 64’e çıkarmayı hedefleyen şirketin gelecek stratejilerini Sabiha Gökçen Havalimanı-Bergamo uçuşunda paylaşan THY Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerem Sarp, “16 Mayıs itibarıyla rotaya Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İtalya’da Milano’ya 58 kilometre (48 dakika) mesafedeki Bergamo şehri de eklendi. Bergamo uçuşlarıyla AnadoluJet yurt dışı uçuş noktasını 50’ye çıkarmış oldu. Haftanın 7 günü icra edilecek olan seferler, Sabiha Gökçen’den yerel saatle 09.55’te, Bergamo Havalimanı’ndan ise yerel saatle 12.40’ta düzenlenecek” dedi.

İlk sefere özel olarak bilet fiyatlarını 100 euro’dan başlatan AnadoluJet, bu ilk uçuşu yüzde 80’e yakın dolulukla gerçekleştirdi.

AnadoluJet’in Sabiha Gökçen-Milano Malpensa Havalimanı uçuşu sonlandırıldı, artık seferler Milano Bergamo Havalimanı’na yapılacak.