DER Touristik kış sezonunun popüler destinasyonlarını açıkladı

DER Touristik Orta Avrupa CEO’su Ingo Burmester

Last Updated on 2 Ağustos 2022 by Turizm Günlüğü

Almanya’nın önde gelen tur operatörlerinden DER Touristik, 2022 – 23 kış sezonunda uzun süreli konaklamalar için popüler olan destinasyonları açıkladı.

Güçlü yaz rezervasyonlarının ardından DER Touristik, kış sezonunda da uzun süreli tatillere yönelik yoğun talep yaşanacağını öngörüyor.

DER Touristik’in alt markaları Dertour, Jahn Reisen ve Meiers Weltreisen’in rezervasyonları göz önünde bulundurulduğunda 2022 – 23 kış sezonunun en poüler destinasyonları arasında Kanarya Adaları, Mayorka (İspanya), Portekiz, Türkiye, Tunus, Mısır ve Tayland yer alıyor.

INGO BURMESTER: YOĞUN TALEP KIŞIN DA DEVAM EDECEK

DER Touristik Orta Avrupa CEO’su Ingo Burmester, “Yaz rezervasyonları, insanların seyahat için büyük bir bastırılmış talep olduğunu şimdiden gösterdi. Bu talep, kışın da yoğun bir şekilde devam edecek” açıklamasında bulundu.

En popüler destinasyonlar arasında ilk sıralarda Kanarya Adaları yer alıyor. Mallorca da kış aylarında giderek daha popüler hale geliyor.

TÜRKİYE’NİN GÖZDE TURİSTİK BÖLGELERİ

Türkiye’de ise özellikle Side, Kemer veya Alanya uzun süreli kış tatili için popüler destinasyonlar arasında yer alıyor.

DER Touristik’in üç markası kış sezonunda Türkiye’de toplam 70 otelde tatil imkanı sunacak.

Mısır da kış sezonu için popüler destinasyonlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda Alman tur operatörü önümüzdeki kış için Mısır’a yönelik uçuş programını genişletti.

DER Touristik, Almanya’nın Düsseldorf, Frankfurt, Hannover, Köln, Münih ve Nürnberg havalimanlarından Corendon Airlines, Eurowings Discover, European Air Charter, Chair Airlines ve TUIfly uçuşları ile Mısır’a uçuş imkanı sunacak.

DER Touristik’in Dertour, Jahn Reisen, ITS ve Meiers Weltreisen markalarının ürün müdürü Sven Schikarsky, “Tayland, bu kış uzun süreli tatilciler için de paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor” açıklamasında bulunuyor.