Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center yenilendi

Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center

Last Updated on 4 Ağustos 2022 by Turizm Günlüğü

Merkezi konumu ile dikkat geçen ve yüksek misafir memnuniyeti puanları ile 5. Yıldızlı otel konseptinde hizmet veren Ramada Plaza by Wyndham İstanbul City Center yenilendi.         

Otel yenileme süreçlerinde mimari yenilenmenin yanı sıra misafirlerinin konforlarını attırmak için özen gösterdiklerini belirten Genel Müdür Özer Diler yenilenme sürecini şu sözler ile dile getirdi;

“Odalarımızı yenilerken yalnızca mimari bir değişime değil misafirlerimizin konforunu arttırmak adına yapılabilecekler üzerine odaklandık! Evlerinin konfor ve sıcaklığını yaşatmak adına tüm tekstil ürünlerimizi ve yataklarımızı yenilendik. Misafirlerimiz bundan böyle cep telefonlarını oda kartı yerine kullanabilecekler. Asansörde kata çıkarken ve oda kapılarını açarken cep telefonlarına yükleyecekleri kolay bir uygulama ile kart olmadan hızlıca odalarına giriş yapabilecekler.  Yeni akıllı TV’ler sayesinde YouTube, Netflix vb. platformlara kolaylıkla giriş yapabilecek dilerlerse de cep telefonlarını ya da bilgisayarlarını bağlayabilecekler. Güçlendirilmiş wifi alt yapımız ile otelin her köşesinde sorunsuz şekilde ücretsiz wifi hizmetimizden faydalanabilecekler. Yenilenen ısıtma- soğutma sistemimiz ile havalar nasıl olursa olsun misafirlerimizin havası daima iyi olacak. Odalar da bulunan QR kod sayesinde odalarına dakikalar içerisinde yemek siparişi verebilecek dilerlerse de otelin yeni mekânı Bistro by Ramada Plaza’da sevdikleri ile keyifli zaman geçirirken usta şeflerimiz tarafından özenle hazırlanan lezzetlerimizle buluşabilecekler.”

Otel yenilenme süreçlerinin misafirler memnuniyetine şimdiden yansıdığını dile getiren Genel Müdür Özer Diler yatırımlarının hızla devam edeceği bilgisini de paylaştı.

Ramada Plaza by