TÜRSAB seçimlerinde son dakika

Davut Günaydın ve Firuz Bağlıkaya

Last Updated on 24 Ağustos 2022 by Yaşar Çelik

Seçime hazırlanan TÜRSAB’ta son dakika gelişmesi yaşanıyor.    

Birkaç aydır konuşulan fakat Davut Günaydın tarafından her seferinde red edilen “seçime ortak girecekler” iddasını doğrulayan fotoğraf sonunda Turizm Günlüğü’ne ulaştı.

Seçime hazırlanan en güçlü adaylardan Firuz Bağlıkaya ve ikinci en güçlü aday olan Davut Günaydın, dün akşam birlikte aynı karede poz verdiler.

Bağlıkaya, 2023 seçimlerinde hangi partiden aday olacak?

Bu da sektörde şöyle yorumlandı; Firuz Bağlıkaya ve Davut Günaydın’ın birlikte seçime girecekleri kesinleşti. 2023’de yapılacak milletvekili seçimlerinde, Firuz Bağlıkaya’nın CHP’de milletvekili adayı olmak için hareket ettiği, kendisinin seçimden 3 ay önce istifa etmesi gerektiği için en güçlü rakibini yanına çekerek en azından sonraki TÜRSAB seçimlerinde başkan olarak girmeyi, kazanmayı ve milletvekili seçimlerinde de güçlü girmeyi hedeflediği ortaya çıktı.

CHP’den açıklama

Firuz Bağlıkaya’nın CHP’den milletvekili adayı olmak için hareket ettiği yönündeki bilgiyi CHP’deki kaynaklarımıza doğrulatamadık. Fakat son edindiğimiz kulis bilgisine göre, Bağlıkaya, milletvekili olmak için CHP ile değil İYİ Parti ile dirsek temasında olduğunu öğrendik.