TÜRSAB 25 dönem seçim tarihi açıklandı

TÜRSAB'da 3 BTK'nın yönetiminde değişiklik
TÜRSAB'da 3 BTK'nın yönetiminde değişiklik

Last Updated on 30 Eylül 2022 by Yaşar Çelik

TÜRSAB seçime gidiyor. TÜRSAB 25 dönem seçim tarihi açıklandı 25. Olağan Genel Kurulu’n kesin tarihi TÜRSAB tarafından açıklandı. Seçime İstanbul dışından katılacak üyelerin yol ve bir gecelik konaklama giderleri TÜRSAB tarafından karşılanacak.

TÜRSAB seçime gidiyor

TÜRSAB tarafından yazılı yapılan açıklamaya göre seçimler 27 Kasım Pazar günü yapılacak. 24 dönem genel kurulda oylama ile karar doğrultusunda ilk kez il dışından gelen herkesin yol ve bir gecelik konaklama giderleri TÜRSAB tarafından karşılanacak.

TÜRSAB tarafından yapılan açıklama söyle:

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 50 Yaşında!
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 50 Yaşında! TÜRSAB 25 dönem seçim tarihi açıklandı

Değerli Üyelerimiz;

Yönetim Kurulumuzun 20.09.2022 tarihli kararı ile Birliğimizin 25. Olağan Genel Kurulu’nun birinci toplantısının, 21-22 Kasım 2022 günü, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Harbiye İstanbul adresinde saat 10:00’da, birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 09:00’da aynı adreste, seçimlerin ise 27 Kasım 2022 Pazar günü aynı adreste saat 09:00- 17:00 arasında yapılmasına karar verilmiştir.

Yönetim Kurulumuzun aldığı karar uyarınca; 25. Olağan Genel Kurulu’na İstanbul dışından katılacak üyelerimizin yol ve bir gecelik konaklama giderlerinin, Genel Kurulun birinci gün çalışmalarına ve ikinci gün seçime katılmaları şartıyla:

  • Merkezleri İstanbul’a en çok 300 km. mesafede olan üyeler için KDV dahil 2.000 TL’ye kadar;
  • Merkezleri İstanbul’a 300 km. den uzak olan üyeler için ise KDV dahil 3.000 TL ye kadar kısmı karşılanacaktır.
  • Üyelerimiz, yolculuk ve konaklamaları ile ilgili planlama ve organizasyonu kendi tercihleri doğrultusunda kendileri gerçekleştirecektir.

Karşılanacak yol ve konaklama giderleri ile ilgili aşağıdaki usul uygulanacaktır:

Genel Kurula İstanbul dışından katılan üyelerimiz; yol ve 1 gecelik konaklama giderine ilişkin yaptıkları masraf, Birliğimize hitaben düzenlenecek (yansıtma faturası) ve ekinde yol ve konaklama giderlerini gösterir hizmetlerin alındığına ilişkin fatura suretlerini ibrazı suretiyle ödenecektir.

Üyemizin aidat borcunun varlığı halinde, borç tutarının mahsubu ile varsa bakiyesi, borcu yoksa fatura tutarı yukarıda yer alan kapsamda Birlik ödeme planına uygun olarak ödenecektir.

TGA’dan acentalar için 1500 TL talep edildi

Not: İstanbul dışından gelen her üyeye ayrıca aktarılmak üzere TGA’dan 1.500-TL talep edilmiş olup, bu tutarın TGA tarafından karşılanması halinde, üyelerimize ek olarak aktarılacağı hususunu bilgilerinize sunarız.

Değerli üyelerimizle saygılarımızla duyurulur.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
TÜRSAB