ABD Büyükelçiliği’nden vize açıklaması

ABD seyahat uyarısı
Turizm Günlüğü'nün görsel partneri: Depositphotos

Last Updated on 21 Ekim 2022 by Turizm Günlüğü

ABD Büyükelçiliği’nden vize açıklaması… ABD Büyükelçiliği Müsteşar Yardımcısı Rena Bitter’den vize açıklaması…

ABD Ankara Büyükelçiliği Konsolosluk İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Rena Bitter, vize işlemlerinin iyileştirilmesine ilişkin bir mesaj yayımladı.

Rena Bitter, ABD’ye seyahat etmek isteyen yolculara yönelik göçmen olmayan vize başvurusu işlemlerinin kapsamını genişletme imkanı bulunacak Ankara’daki yeni büyükelçilik binasına taşınıldığını hatırlattı. ABD Büyükelçiliği’nden vize açıklaması

ABD vizesi görüşmeleri için bekleme sürelerinin uzun olmasının küresel bir sorun olduğunu belirten Bitter, “Türkiye’deki çalışanlarımız pandemi öncesine göre daha fazla vize işlemi gerçekleştiriyor. Bu da Türk ve Amerikan halkları arasındaki mevcut güçlü bağları derinleştirecek şekilde daha fazla sayıda Türk turistin, öğrencinin, iş insanının ve ailenin ABD’yi ziyaret edebileceği anlamına geliyor. Bundan daha da heyecan verici olansa pandemiden önceki döneme göre çok daha fazla sayıda Amerikalı turistin yeniden Türkiye’ye geliyor olması” dedi.

ABD Ankara Büyükelçiliği Konsolosluk İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Rena Bitter’in konuya ilişkin mesajı şu şekilde: