Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Sultanahmet açıldı

Last Updated on 8 Kasım 2022 by Turizm Günlüğü

SVN Group’a bağlı Ramada Plaza İstanbul Sultanahmet, tarihi yarımadanın merkezinde, Sultanahmet’e sadece 15 dakikalık yürüme mesafesinde, Şehzadebaşı Camii’ne komşu eşsiz konumu ile ön açılış yaparak misafirlerine kapılarını açtı.                              Ramada Plaza by 

Lüks hizmet konseptiyle 211 odalı 5 yıldızlı bir otel olan Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Sultanahmet yakın zamanda otel içinde tüm hizmet alanlarının açılmasıyla birlikte acentelerin ve basının katılım sağlayacağı açılış daveti için şimdiden hazırlıklar çalışmalarına başladı.

Özellikle bünyesinde hizmet verdiği Alacarte restoranında farklı menüsü ve mükemmel servis anlayışını hedef alan mutfak ekibiyle, misafirlerine gerçek bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Şimdiden yabancı turistlerin ilgi gösterdiği otel, Tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla kısa zaman içinde misafirlerine tam hizmet kapsamı olarak 2 Adet Toplantı Salonu, 800 metre karelik SPA Merkezi, Fitness salonu ve Isıtmalı Açık Yüzme Havuzu olanaklarıyla değerli misafirlerini; kusursuz hizmetin konforla buluştuğu, çok özel konaklama, yeme-içme ve eğlenme mekanlarıyla dolu ayrıcalıklı bir dünyaya davet ediyor.

Ramada Plaza by Whyndham İstanbul Sultanahmet otelinin yanı sıra otel yatırımlarına devam etmekte olan SVN Group Ceo su Özgür Sevinç şu açıklamalarda bulundu.

“2014 yılından bu yana bünyemizde bulunan Türkiye’nin uluslararası turizm şirketlerinden biri olan Touristalia markamızla her yıl dünyanın dört bir yanından 100.000’den fazla turistin ülkemizde ağırlanmasına katkıda bulunuyoruz. Bugün ise turizm sektöründe başarılı adımlarla ilerlerken, Sultanahmet’te bulunan lokasyonuyla misafirlerimize farklı bir atmosfer yaşatan Söğüt Otelimiz ve yeni açılan Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Sultanahmet otelimiz ile otelcilik sektöründe de değerli işlere imza atmaya devam ediyoruz. Yakın zamanda planladığımız ve hedeflediğimiz farklı yatırımlar ile misafirlerimiz için olanaklarımızı çeşitlendirerek, hizmet sektöründe varlığımızı daha da büyütmekten gurur duyuyoruz.”