Kirman Hotels iç pazarda %120’lik büyüme hedefine odaklandı

Kirman Hotels Uğur Gültekin
Kirman Hotels İç Pazar Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Gültekin

Last Updated on 9 Kasım 2022 by Turizm Günlüğü

Kirman Hotels İç Pazar Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Gültekin, otel grubunun 2023 yılı hedeflerine ve 2023 yılına yönelik öngörülerini paylaştı.

Kirman Hotels’in İç Pazar Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Gültekin, Antalya Turizm Fuarı 2022 kapsamında; Kirman Hotels’in 2023 hedefleri ve 2023 yılına yönelik öngörüleri hakkında açıklamalarda bulundu.

“İÇ PAZARDA %120 GİBİ BİR BÜYÜME HEDEFİNE ODAKLANDIK”

2023 için erken rezervasyon dönemini başlattıklarını belirten Uğur Gültekin; “Erken rezervasyon kapsamında gelen talepler oldukça güçlü bir seyir izliyor. İç pazarda %120 gibi bir büyüme hedefine odaklandık. Şu anda aldığımız geri dönüşler oldukça iyi bir seyir izliyor” dedi.

KİRMAN HOTELS SIGNATURE KONSEPTİ

Kirman Hotels İç Pazar Satış ve Pazarlama Koordinatörü Uğur Gültekin, “Antalya’da 6 oteli bulunan Kirman Otel Grubu’nun kısa süre içerisinde hızlı bir büyüme kaydetmesinin ardında birçok neden olduğunu, bunların en önemlilerinden birinin de Kirman Hotels’in 21 madde altında oluşturduğu “Signature” konsepti olduğunu” belirtti.

“2023 İÇİN TEDİRGİN OLABİLECEK BİR DURUM ÖNGÖRMÜYORUZ”

Uğur Gültekin son olarak; “2023 yılında biz Kirman Hotels olarak, kesinlikle tedirgin ya da temkinli olabilecek bir durum öngörmüyoruz. Çünkü tüketici erken rezervasyonun, erken satın almanın avantajlarını artık çok iyi biliyor. Bir diğer yandan artan maliyetlerin, herkes için eşit oranda büyük bir yük olduğunda farkındayız. Ama Türkiye’de aldığınız kaliteli hizmetin bedeli mutlaka önemli bir maliyetle karşınıza çıkıyor. Bu sadece hizmet noktasında değil, marketten ya da giyim ya da tekstil sektöründen de bir alışveriş yaptığınızda bunu görmek artık çok normal hale geldi” ifadelerini paylaştı.