Turizmciler, saldırının yaşandığı İstiklal Caddesi’ni ziyaret etti

Turizmciler, saldırının yaşandığı İstiklal Caddesi'ni ziyaret etti
Turizmciler, saldırının yaşandığı İstiklal Caddesi'ni ziyaret etti

Last Updated on 21 Kasım 2022 by Yaşar Çelik

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı Hüseyin Kurt, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı sonrası meslektaşları ile bölgeyi ziyaret ederken, “gezimiz ile birlikte bir yandan buradayız. Burada olacağız mesajı verdik. Diğer yandan da esnafımıza dokunmuş olduk” dedi.

Beyoğlu’nda 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı saldırısının ardından Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı Hüseyin Kurt, meslektaşları ile esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hüseyin Kurt, yaptığı açıklamada, #inadinaburadayiz #inadinabirveberaberiz #beyoglundayiz dedik ve bugün gelebilen sektör paydaşlarıyla anlamlı ve keyifli Beyoğlu gezisi programını gerçekleştirdik.

Turizmciler, saldırının yaşandığı İstiklal Caddesi'ni ziyaret etti
Turizmciler, saldırının yaşandığı İstiklal Caddesi’ni ziyaret etti

Gezimiz ile birlikte bir yandan buradayız. Burada olacağız mesajı verdik. Diğer yandan da esnafımıza dokunmuş olduk…

Gelebilen dostların ayağına sağlık.

Programın oluşmasında hızlı adım atıp duruş sergileyen, Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Yönetim Kurulu ve İcra Kuruluna, yanımızda olup hızlıca aksiyon alan Antonina Turizm firması Genel koordinatörü Sibel Hanım’a, Cemile Hanım’a, Orhan Bey’e rehberliğimizi gerçekleştiren ve engin bilgisiyle bizleri buluşturan Antonina Turizm kurucusu Atilla Tuna’ya, rehberimiz Cengiz Bey’e ve emeği geçen herkese çok teşekkürler…

Bu vesileyle menfur saldırı sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz…

Tekrarının olmaması en büyük temennimiz…

Güzel günlerde ve keyifli programlarda bir araya gelebilmek dileğiyle.

Saygı ve sevgilerimle,

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı Hüseyin Kurt