Servet Kubay kurduğu şirketten ayrıldı

Servet Kubay kurduğu şirketten ayrıldı
Servet Kubay kurduğu şirketten ayrıldı

Last Updated on 14 Aralık 2022 by Turizm Günlüğü

Servet Kubay kurduğu şirketten ayrıldı… Servet Kubay, CRM Turizm’deki ortaklıklarını sonlandırdığını duyurdu.

CRM Turizm Tic. A.Ş.’nin Kurucu Ortakları arasında yer alan Servet Kubay, CRM Turizm Tic. A.Ş. ve markanın iştirakleri olan Holimax, Le Chic Otel Fethiye, Thnx Medya ve Tatil.com’daki ortaklıkları sonlandırdığını duyurdu.

Servet Kubay, “içinde bulunduğu yeni bakış açıları ve vizyoner düşünceler, kendi prensipleri ve almış olduğu kararlar neticesinde” ortaklığını sonlandırdığını belirtti.

Konuya ilişkin açıklamasında Kubay; yeni oluşumlar için kamuoyunu bilgilendireceğini ifade etti.                        Servet Kubay kurduğu şirketten ayrıldı

Servet Kubay’ın sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı paylaşım ve açıklama şu şekilde:

Kıymetli Dostlarım ve Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

2017 yılında CRM Medya ile ortak kurduğumuz ve otel çağrı merkezi projesi olarak başlattığımız CRM Turizm Tic. A.Ş., yıllar içerisinde iş kalitesi, doğru takım ruhu oluşturma ve zamanında alınan kararlar ile birlikte paralel olarak büyümüş ve bugünlere gelmiştir.

Ancak içinde bulunduğum yeni bakış açıları ve vizyoner düşünceler, kendi prensiplerim ve almış olduğum kararlar neticesinde, Haziran 2022 itibari ile yönetiminden çekildiğim sürecimin, artık sonuna geldim.

Bugün itibari ile resmi olarak CRM Turizm Tic. A.Ş. ve iştiraklerindeki (Holimax, Le Chic Otel Fethiye, Thnx Medya ve Tatil.com) ortaklıklarımı sonlandırdığımı sizlere bildirmek isterim.

CRM Turizm’in yine aynı prensip ve çalışmalarla yoluna devam edeceğine inancım sonsuz.

Şirketin bugünlere gelmesinde katkısı olan; çalışma arkadaşlarıma, müşterilerime, partnerlerime ve iş ortaklarıma bu bildirim nezdinde teşekkür ediyorum.

Bu süre zarfında desteğini bizzat hissettiğim sektör duayenlerine de ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Sektör her gün ivme kazanarak yoluna devam etmekte ve bize düşen de bu ivmede kaldığımız yerden devam edebilmektir.

Yeni oluşumlarım için sizleri ayrıca ve bizzat bilgilendireceğim.

En kısa zamanda tekrardan görüşmek üzere.

Sevgi ve Saygılarımla…

Servet KUBAY