Paximum’dan Orta Amerika çıkarması

Paximum’dan Orta Amerika çıkarması
Paximum Amerika Kıtası Direktörü Çağıl Beylan ve Paximum Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türk

Last Updated on 30 Ocak 2023 by Turizm Günlüğü

Turizm yazılım sektörünün önde gelen markalarından Paximum, Amerika Kıtası’na yönelik hedeflerine adım adım ilerliyor. Paximum, Amerika Kıtası’ndaki varlığını Dominik Cumhuriyeti ile güçlendirdi.  Paximum’dan Orta Amerika çıkarması

Turizm sektörünün önemli etkinliklerinden olan FITUR Uluslararası Turizm Fuarı, bu yıl 18 – 22 Ocak tarihleri arasında İspanya’nın başkenti Madrid’de gerçekleşti.

Türkiye turizmine ve global seyahat hareketlerine katkı sunan turizm yazılım markası Paximum da FITUR 2023 Fuarı’na katılım gösterdi.

Paximum Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türk, FITUR 2023 Fuarı kapsamında fuara ilişkin görüşlerinin yanı sıra Paximum markasının imza attığı yenilikler, yatırımlar ve Paximum’un hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA TÜRK: FITUR 2023, PAXIMUM İÇİN OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ

Paximum Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türk, ilk olarak FITUR 2023 Fuarı’nın Paximum açısından oldukça verimli ve güzel geçtiğini belirtti ve “FITUR 2023 Fuarı, zaten Paximum’un aktif olduğu Amerika Kıtası’nda yeni bağlantılar, anlaşmalar ve yeni iş birlikleri konusunda oldukça yararlı oldu” açıklamasında bulundu.

Paximum Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Türk ve Paximum LATAM Business Development Manager Diego Donato

“PAXIMUM 2021 YILINDAN BERİ LATİN AMERİKA’DA FAALİYET GÖSTERİYOR”

“Paximum olarak, 2021 yılı itibariyle Arjantin merkezli olarak Latin Amerika’da faaliyet gösterdiklerini” hatırlatan Mustafa Türk; “Latin Amerika başta olmak üzere Amerika Kıtası’nda çok başarılı işlere imza attık. Bu coğrafyadaki faaliyetlerimizi genişletme, yoğunlaştırma, daha geniş kitlelere hitap etme arzumuz ve hedefimiz devam ediyor” dedi.

“AMERİKA KITASINDA HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM İLERLİYORUZ”

“2023 yılının Paximum açısından güzel başladığını ve Paximum’un hedefleri doğrultusunda Orta Amerika’da da faaliyetlerine başlayacakları için sevinçli olduklarını” ifade eden Mustafa Türk; “Paximum markamızın hedefleri doğrultusunda Çağıl Beylan, Paximum Amerika Kıtası Direktörü olarak Dominik Cumhuriyeti’nde çalışmalarına başladı. Dominik Cumhuriyeti, 2019 / 2022 kıyaslamasında tüm dünyada ziyaretçi sayısını arttıran tek ülke ve bu bağlamda geçen yıl 8.5 milyon ziyaretçi aldı. Aynı bölgede yer alan Meksika ise yıllık 35 milyonun üzerinde ziyaretçi alıyor. Arjantin merkezli Latin Amerika’daki başarılarımızı Dominik Cumhuriyeti merkezli Orta Amerika’da da devam ettirmek istiyoruz. Tüm Amerika kıtasında hedeflerimize adım adım ilerliyoruz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.