İstanbul otellerinin romantik Sevgililer Günü programları

Last Updated on 6 Şubat 2023 by Turizm Günlüğü

İstanbul’un nezih otelleri yılın en romantik günü için program hazırladılar ve tüm detayları ince ayrıntısına kadar düşündüler.

Hazırlanan birbirinden farklı kutlama alternatifler ile tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyorlar. İşte İstanbul’da lüks ve şıklığı zarif çizgilerle bir araya getiren otellerin 14 Şubat Sevgililer Günü programları…            Sevgililer Günü programları

Hilton Istanbul Bomonti

Hilton Istanbul Bomonti

İstanbul’un en büyük konaklama ve konferans oteli olan Hilton Istanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü hazırladığı özel programla çiftler için unutulmaz kılıyor.

Çiftler için hazırlanan “Hoş geldiniz” menüsüyle başlayan lezzet şöleni, Hilton Istanbul Bomonti’nin deneyimli şeflerinin özel lezzetleriyle toplam 6 aşamadan oluşuyor. Globe Restoran’ın çiftlere özel özenle hazırlanmış atmosferindeki bu romantik yemeğine canlı müzik eşlik ediyor.

Yemeğe katılanlar arasında yapılacak çekilişi kazanan şanslı bir çift ise otelde konaklama fırsatı kazanıyor. Programa katılan diğer tüm çiftler Sevgililer Günü akşamı otelde konaklama yapmak isterse yüzde 25 indirimle konaklayabilecek.

  • Adres: Merkez, Silahşör Cd. No:42, 34381 Şişli/İstanbul

The Ritz-Carlton, Istanbul

The Ritz-Carlton, Istanbul

Misafirleri için her detayı özenle düşünen The Ritz-Carlton, Istanbul, ilham verici ortamında geleneksel Anadolu mutfağının önde gelen lezzetlerinin servis edildiği Atölye’de Sevgililer Günü’ne özel menüsüyle konuklarını karşılıyor. Özel menü 10-14 Şubat tarihleri arasında canlı piyano performansı eşliğinde saat 20:00 – 22:00 arasında servis ediliyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul, hazırladığı Sevgililer Günü konaklama paketi çerçevesinde misafirlerine; konaklama ve Atölye sevgililer günü menüsünden %20 indirimin yanı sıra geç çıkış imkânı da sunuyor.

  • Adres: Suzer Plaza Askerocagi Caddessi, Elmadağ Cd. No:6, 34367 Şişli/İstanbul

Hilton Istanbul Bakırköy

Hilton İstanbul Bakırköy

Hilton Istanbul Bakırköy 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak için misafirlerine benzersiz konaklama deneyimi, Makri Restaurant’ın canlı müzik eşliğinde sunulan özenle hazırlanmış bir menü hazırladı.

Lifelong Spa’da Sevgililer Günü için çiftlere özel tüm masajlarda %40 indirim uygulanacak. Hilton İstanbul Bakırköy misafirleri ayrıca VIP Suit Masaj odasında bulunan hamam, sauna ve jakuzi kullanımı, kese köpük, masaj ve sürpriz ikramlarla dolu bir gün geçirmek için %30 indirimden de yararlanabilecekler.

  • Adres: Sakızağacı, Kennedy Cd. No:103, 34142 Bakırköy/İstanbul

Address Istanbul

Address Istanbul

Address Istanbul, yılın en romantik gününü rüya gibi bir seremoniye dönüştürüyor. Sevgililer Günü Paketlerinde romantik bir akşam yemeği, bir gecelik konaklama ve çiftler için Spa keyfi yer alıyor.

Çiftlere özel bir gecelik konaklama paketinde, romantik anlara birlikte tanık olacağınız keyifli bir çift masajı yer alıyor. Yaklaşık iki saat süren ve uzman terapistlerce uygulanan bu masajda, sağlıklı ikramlar ve lezzetli içecekler masaj keyfinizi ikiye katlıyor. Sevdiğinizle birlikte zamanı durduracağınız ve romantik bir inziva deneyimi yaşayacağınız anlar, deniz tuzu vücut peelingi ve Mind & Soul Aromaterapi Masajıyla büyülü bir yolculuğa dönüşüyor.

  • Adres: Ünalan Mah., Libadiye Cad., No:82/1/1, Üsküdar, İstanbul, Türkiye F-G Blok

Mövenpick Hotel Istanbul Bosphorus

Mövenpick Hotel Istanbul Bosphorus

Müthiş boğaz manzarasına karşı İtalyan lezzetlerinin benzersiz tatları ile sizleri yolculuğa çıkaracak olan Da Vittorio Ristorante, 14 Şubat sevgililer gününe özel çiftlere unutulmaz anlar sunacak.

Şef Vittorio Sindoni’nin hazırlayacağı romantik akşam yemeğine geceye özel seçilen aşk dolu şarkılar eşlik edecek.

  • Adres: Balmumcu, Barbaros Blv. No:165, 34349 Beşiktaş/İstanbul

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul

CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, şehrin kalbindeki lokasyonu, büyüleyici atmosferi, profesyonel ekibi ve her detayın düşünüldüğü kusursuz hizmet anlayışıyla, Sevgililer Günü için çiftlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Sevgililer Günü’nde Izaka Terrace’ı tercih eden çiftleri eşsiz lezzetlerden oluşan A la carte menüsünün yanı sıra Solanch De La Rosa’nın canlı performansı ile romantik ve eğlenceli bir gece bekliyor.

Otel, Yüzde 25 indirime sahip Bali ve Aromaterapi çift masajları ve VIP oda kullanımı sunuyor. Aynı zamanda oda içerisinde bulunan ücretsiz mini bar, masaj sonrası odada bitki çayı ve meyve ikramı günün tamamlayıcılarından oluyor.

  • Adres: Gümüşsuyu, İnönü Cd. No: 8, 34437 Beyoğlu/İstanbul

Wish More Hotel Şişli

Wish More Hotel Şişli Dış Cephe
Wish More Hotel Şişli Dış Cephe

Wish More Hotel Şişli, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı akşam yemeği menüsü ile çiftlere romantik ve eşsiz bir gün vadediyor. Saat 20.00’de başlayacak keman eşliğindeki akşam yemeği ile çiftleri benzersiz bir akşam bekliyor.

Sevgililer Günü’nde konaklamak isteyen çiftlere özel konaklama paketi de sunuyor. Fonksiyonel ve lüks odaların ayrıcalıklarının yer aldığı konaklama paketi içinde keman eşliğindeki akşam yemeğinin yanı sıra sabah kahvaltısı da misafirleri bekliyor.

  • Adres: 19 Mayıs Mah. Halaskargazi Caddesi Teyyareci Cemal Sok. No:1 Şişli

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus, sizleri aşkın en romantik günü Sevgililer Günü için özel olarak hazırladığı unutamayacağınız bir akşama davet ediyor. Otelin göz alıcı restoranı Şadırvan’nın büyülü ışıkları altında Sevgililer Günü’nüzü kutlamaya ne dersiniz?

Hilton İstanbul Bosphorus şefleri tarafından özel olarak hazırlanan Sevgililer Günü menüsünü ile gününüzü taçlandırırken canlı müzik eşliğinde romantizm dolu anlarla aşkınızın doyasıya yaşamaya hazır olun!

  • Adres: Harbiye, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Eşsiz Boğaz manzarasının hemen yanı başında konumlanan kişiye özel kabanalar, Sevgililer Günü’ne özel seçkin dokunuşlar ile tasarlanan şık ambiyansı ve enfes lezzetler ile romantizmi doruğa taşıyor.

İtalyan mutfağının benzersiz lezzetlerini sunduğu imza restoranı Olea &The Bar, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı menüsünde seçkin dokunuşları ve incelikli sunumları ile göz kamaştırıyor. Romantik bir akşam öncesi sevdiğiyle keyifli bir çay saati geçirmek isteyenler için ise Bosphorus Lounge, günün temasına uygun ikramları ile tüm çiftleri ağırlıyor.

Çiftlere özel lüks bir konaklama deneyimi, leziz kahvaltı, odada özel ikramlar, karşılama kokteyli ve Olea’da romantik bir akşam yemeğini kapsayan ‘Romance on The Bosphorus’ konaklama paketi, eşsiz Boğaz manzarası eşliğinde aşkınızı kutlamaya davet ediyor.

  • Adres: Kuruçeşme, Muallim Naci Cd. No: 62, 34345 Beşiktaş/İstanbul

The Grand Tarabya 

The Grand Tarabya

Konukseverlik mirasını çağdaş hizmet anlayışı ile bütünleştiren The Grand Tarabya Oteli, gerek Therapia Spa’da, gerek The Brasserie Restaurant’da çiftler için Sevgililer Günü’ne özel sunumlar hazırladı.

Boğaz’ın masmavi sularını ve Tarabya Koyu’nun muhteşem tepelerini izleyerek şehrin en romantik manzarasına hakim The Brasserie Restaurant’da, Nedime Girişken ve orkestrasından tüm zamanların en romantik şarkıları eşliğinde şef Aydın Sevindik’in hazırladığı Sevgililer Günü menüsünü tadarak unutulmaz bir 14 Şubat yaşamak mümkün…

  • Adres: Tarabya, Haydar Aliyev Cd. No:154, 34457 Sarıyer/İstanbul

Sevgililer Günü programları