Tahliye uçuşlarını uzattılar

Rus uçaklarının bakımı Türkiye’de yapılacak

Last Updated on 20 Şubat 2023 by Turizm Günlüğü

Tahliye uçuşlarını uzattılar: Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, bu tahliye uçuşlarının 1 Mart’a kadar ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından bölgeden tahliye uçuşları düzenleyen Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, bu tahliye uçuşlarının 1 Mart’a kadar ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı.

Türk Hava Yolları, Kahramanmaraş Depremi’nden etkilenen illerden yapılan tahliye uçuşlarının ücretsiz olarak 1 Mart’a kadar devam edeceğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak havayolu şirketinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir” denildi.

PEGASUS DA TAHLİYE UÇUŞLARINI 1 MART’A KADAR UZATTI

Pegasus Hava Yolları da deprem bölgelerindeki illerden yapılan ücretsiz tahliye seferlerinin 1 Mart’a kadar uzatıldığı duyurdu.          Tahliye uçuşlarını uzattılar

Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın tahliye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 1 Mart 2023’e kadar tüm tahliye seferlerimiz ücretsiz olacaktır. Tahliyenin hızlandırılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” bilgisi verildi.