Bungalov tatili yapmak için 5 iyi neden

Bungalov tatili yapmak isteyenlerin 5 Nedeni
Tatil planı nasıl yapılır?

Last Updated on 16 Ocak 2024 by Turizm Günlüğü

Bungalov tatili, şehirlerden uzak doğal ortamın içinde konaklama yaparak, sessiz ve huzurlu bir tatil yapmak isteyenler için ideal seçim. Özellikle son dönemlerde yaşadığımız deprem korkusunu da göz önünde bulundurduğumuzda kim Bungalov da kalmak istemez ki?

Özel tasarlanmış bungalovlar, ahşap evler, ağaç evler ve kamp alanları bu yılın favorisi olacak gibi görünüyor. Normal zamanlar konforundan ödün vermeyenler, artık doğaya usul usul kaçmanın yolunu arıyor. İnsanlık belki de yaradılış dönemlerine geri dönmek istiyor. Sürekli işe gittiğimiz, trafik çektiğimiz, tanımadığımız bir sürü insanla burun buruna geldiğimiz, yüksek binalarda yaşadığımız ve çalıştığımız, yemeğimizi aplikasyonlar üzerinden söylediğimiz miskin hayatımız gerçek insanlığın alışık olmadığı bir düzen.

Doğaya dönmeye karar veren insanlık için bungalov tatiline çıkmak için 5 neden

 Bungalov tatili yapmak isteyenlerin 5 Nedeni
Bungalov tatili yapmak için 5 iyi neden

Biz tüm bunlara konfor adını versek te, bizi tüketen bu rutinlerden uzaklaşmanın tatili “Doğanın İçinde Küçük Bir Ev Bungalov”

Bungalov tatili yapmak isteyenlerin 5 nedeni

1. Sevdiğin bir doğayı seçer ve tadını çıkarırsın

Bungalov tatili yaparken, konum önemli. Nereyi keşfetmek istiyorsunuz, nerenin iklimine hayransınız ve hangi yer size doğayı cömertçe sunar. Doğanın içinde olmak, sessizlik ve huzur için ideal olan bu tatil konseptinde konumu seçmek sizde. Yakın ve aracınızla gideceğiniz bir yer de olabilir, bakir ve gidişi meşakkatli bir yer de olabilir. Aynı zamanda, plaj veya orman gibi doğal güzelliklere yakın konumda olmak da tatil keyfinizi artırabilir.

Bungalov Sapanca
World Deluxe Bungalov Sapanca / Bungalov tatili yapmak için 5 iyi neden

2. Binalardan, şehirden en çok da deprem korkusundan bıkmışsındır.

Hepimiz büyük şehirlere koşuyor, sonra da kaçmak istiyoruz. Bu yaman çelişkiyi yaşatan şey insanın yerleşik hayatını geliştirme tutkusu, lükse ve konfora merakı ile ilk insanlığa ait genlerimizin doğayla bütünleşme isteğinin karmasıdır. Karmaşadan kaç, sadeliğe adım at.

Bungalov tatilinde, konaklama seçenekleri arasında özel tasarlanmış bungalovlar, ağaç evler veya ahşap evler yer alır. Konaklama seçenekleri, zevkinize ve tesisin sunduğu özelliklere göre değişebilir. Bungalovların büyüklüğü ve iç dizaynı da konaklama amacınızı şekillendirebilir.

3. Kimseyi görmek istemediğin bir tatil istiyorsundur

Sürekli birilerini görmek zorundayız. Sevdiklerimize bile katlanmak zaman zaman güçleşirken, sürekli bir iletişim kurmak zorunda bırakıldığımız ortamlarda yaşıyoruz. Toplu taşımalar, asansörler, iç içe ofisler hemen her gün insan sevgimizi sınama noktasına getirebiliyor. Hiç insan görmek istememek doğamız gereği en masum ihtiyacımız. Bazen bir günaydın yerine kuş sesiyle uyanmak, birinden bir şey istemeden kendimiz ihtiyacımızı karşılamak isteyebiliriz. İşte bungalov tatilleri kaçış için harika bir fırsata tam da bu noktada dönüşüyor.

Bungalov
Mavera Bungalov / Bungalov tatili yapmak için 5 iyi neden

4. Hareket zamanı, biraz gerçek yaşam amacını hatırlamak istersin.

Kamp ve Bungalov tarzı tatiller yaparken, yan gelip yatmanız pek olası değildir. Konforlu bir tatil olsa dahi hareket etmeniz gerekir, doğa yürüyüşü, bisiklet turu, plaj aktiviteleri yanı sıra yemek alanlarına klasik bir tatil köyü rahatlığında ulaşamayabilirsiniz. Ama bu sanılanın aksine kötü değil, iyi bir şeydir. Günde 3 öğün yemek yiyip, sürekli ekranların karşısında geçen günlere karşı, bungalov tatilleri hareket geç der ve siz buna bayılırsınız.

5. Az para çok keyif tecrübesine ne dersiniz?

Kapitalist düzen bizi sürekli konforumuz için para harcamamız gerektirdiğine inandırmaya çalışırken “Az Çoktur” u hatırlatan bir tatil anlayışı kulağa hoş geliyor mu? Bungalov tatilinde istekleriniz, konakladığınız yer makuldür, mütevazidir. Bu size ekonomik bir arınma sunar. Görkemli açık büfelerin, büyük Spa merkezlerinin, oyun alanlarının karşısında mütevazi minik bir ağaç evde kalmak size yokluk değil, büyük bir varlığı hissettirir. Varlığın adı “sadeliğin doğasıdır.”

Bungalov tatili, doğayla iç içe olmak, sade bir yaşam tarzı deneyimi ve şehrin stresini atmak için ideal bir yoldur. Turizm Günlüğü olarak size en güzel bungalov otellerini güvenle kiralayabileceğiniz TÜRSAB tarafından doğrulanmış siteleri önerebiliriz.