İşte TEZ Tour’un Türkiye programına ilişkin ilk detaylar…

İşte TEZ Tour’un Türkiye programına ilişkin ilk detaylar...

Last Updated on 16 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

Rusya pazarında faaliyet gösteren tur operatörü TEZ Tour, Türkiye paket tur satışlarına başladı. Tez Tour’un 2023 yaz sezonu için Türkiye programına ilişkin ilk detaylar şu şekilde…          İşte TEZ Tour’un Türkiye

Rusya pazarının önde gelen tur operatörlerinden TEZ Tour, 2023 yaz sezonu için Türkiye’ye yönelik paket tur satışlarını başlattığını duyurdu.

TEZ Tour’un Vestnik ATOR’a verdiği bilgilere göre; tur operatörü ilk etapta, Rusya’nın Moskova ve Novosibirsk kentlerinden Antalya’ya charter uçuşları düzenleyecek. Tez Tour, bu uçuşlar için üç farklı havayolu firması ile çalışacağını duyurdu.

RUSYA’NIN 12 KENTİNDEN TÜRKİYE’YE UÇUŞ SUNMAYI PLANLIYOR

Tez Tour, diğer yandan Türkiye’ye yönelik uçuş ağını genişletmek; Rusya’nın 10 farklı noktasından daha Türkiye’ye uçuş düzenlemek için firmalarla görüşmelerini sürdürüyor.

Tur operatörü 2023 sezonunda toplamda Rusya’nın 12 kentinden Türkiye’ye uçuş düzenlemeyi planlıyor. Tez Tour, bu kapsamda Türkiye’deki uçuş noktaları arasına Bodrum ve Dalaman havalimanlarını da eklemeyi hedefliyor.  İşte TEZ Tour’un Türkiye

Tez Tour, Moskova – Antalya uçuşları için Southwind Airlines ve Yamal Airlines ile çalışacak.

Moskova uçuşları 1 Nisan – 5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Novosibirsk – Antalya uçuşları ise 15 Mayıs’ta başlayacak ve S7 Airlines ile gerçekleştirilecek.