2023 sezonunda 694 uçuş gerçekleştirecek

Turizm Merkezlerimizdeki Havalimanları

Last Updated on 27 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

Milas – Bodrum Havalimanı, İngiltere’nin Bristol şehrinden gelen yaz sezonunun ilk turist kafilesini törenle karşıladı.    2023 sezonunda 694 uçuş gerçekleştirecek

TAV Havalimanları tarafından işletilen Milas – Bodrum Havalimanı, low-cost havayolu firması easyJet’in Bristol’den gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı.

easyJet, 4 Kasım 2023 tarihine kadar Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada üç gün Bodrum – Bristol arasında sefer yapacak.  2023 sezonunda 694 uçuş gerçekleştirecek

TOPLAM 694 UÇUŞ

İngiliz havayolu easyJet, 26 Mart ile 11 Kasım tarihleri arasında Bristol, Gatwick, Luton, Edinburg ve Liverpool olmak üzere İngiltere’nin beş kentinden Bodrum’a karşılıklı toplam 694 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.

Ekonomim.com’dan Hüseyin Aslıyüce’nin haberine göre; ilk dış hat uçuşu hakkında açıklama yapan TAV Milas – Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, “Bristol’den gelen sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sezon boyunca paydaşlarımızla iş birliği içinde çalışarak yolcularımıza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz. 2022 yılında pandemi öncesi rakamlara yaklaşan uçuş ve yolcu sayımızın bu yıl artarak devam etmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.