2023 yaz sezonuna kapısını açan oteller

Last Updated on 8 Nisan 2023 by Turizm Günlüğü

Nisan ayının gelmesi ile birlikte birçok otel yaz sezonunu açmaya başladı. Güneşe, sıcak günlere ve eşsiz tatile merhaba demenizi sağlayacak oteller, tüm hazırlıklarını ince detayları ile birlikte hazırladı!      Yaz sezonuna oteller

Keyif ve huzur dolu bir inziva için otel arayışında iseniz bu liste tam size göre. İşte 2023 yaz sezonuna giriş yapan oteller…            Yaz sezonuna oteller

Mandarin Oriental, Bodrum

Mandarin Oriental, Bodrum

Cennet Koyu’nun eşsiz manzarasında doğayla birlikte müthiş bir ahenk içerisinde yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, her detayında konforla buluşan yemyeşil bahçeli ve geniş teraslı odaları, barbekü köşelerine ve sonsuzluk havuzuna sahip, asırlık zeytin ve çam ağaçlarının arasında bulunan göz alıcı süitleri, ev rahatlığını sunan özenle dizayn edilmiş rezidans daireleri ve lüks ve konforu bir araya getiren seçkin villalarıyla ayrıcalıklarla dolu bir tatil deneyimi sunuyor.

Her yıl misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek için yoğun bir özveri ve emekle çalışan Mandarin Oriental, Bodrum, bu yıl 01 Nisan – 31 Mayıs dönemi için çok özel üç ayrı konaklama paketi hazırladı. “Bodrum Retreat”, “You, Me and Bodrum”, ve “Family Moment” paketleri yaz sezonu öncesi yenilenmek, baharın romantizmini keşfetmek ve ailece çok özel anılar biriktirmek isteyenler için özenle tasarlandı.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

Tüm sezon boyunca hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırlanmış özel etkinliklere ve atölyelere de ev sahipliği yapacak olan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, muhteşem lezzetlerin eşlik ettiği güçlü mutfağı, İtalyan mutfağında Poco ve iskele üzerinde sonsuz maviliğin manzarasındaki balık restoranı Skorpina ile otellerdeki A la Carte Restoran deneyimine farklı bir soluk getiriyor.

Kokteylleri, müzikleri ve gün batımındaki atmosferiyle artık Bodrum klasiği haline gelen Sunset Bar’da bu sezonda da Bodrum’un vazgeçilmez adresi olmaya devam edecek. Ayrıca tatiliniz esnasında Spa Soul ile kendinizi şımartarak size iyi hissettirecek özel masaj ve bakımlarla bu yaz DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ‘de çok özel bir deneyim sunacak.

D-Resort Göcek

D-Resort Göcek

Göcek’in eşsiz doğasında geniş bir alanda yer alan, 187 çeşit bitkiye ev sahipliği yapan yemyeşil bahçeleri, gurme restoranları, D-SPA’sı, D-Gym spor merkezi, samimi ve sofistike butik tarzı ve mimarisiyle butik otel anlayışını farklı bir boyuta taşıyan D-Resort Göcek, eşsiz bir otel deneyimi yaşatmak için misafirlerini bekliyor.

Misafirlerine keyifli zaman geçirmeleri için ayrıcalıklı bir hizmet sunan D-Resort Göcek içerisinde yer alan restoranlar, özel menüleri, Göcek koyunun karşı konulmaz turkuaz denizini ve panoramasını gözler önüne seren manzaraları, günbatımını izlerken sunduğu güzel müzikleri ve imza kokteylleri ile hem otel misafirlerine hem dışarıdan gelen konuklarına büyüleyici anlar yaşatıyor.

Barbaros Reserve Rezidansları

Barbaros Reserve Rezidansları

Dünyaca ünlü ve ödüllü Kempinski Hotel Barbaros Bay deneyimi ve ayrıcalığı ile yönetilen Barbaros Reserve Rezidansları, yeni sezonda misafirlerini ağırlıyor. Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yalıçiftlik’te, sonsuz maviliğin kalbinde yer alan rezidanslar, konfor, rahatlık ve lüks deneyimini bir arada sunuyor.

Dünyanın en güzel koylarından Gökova Körfezi’nin girişinde, mavi turun başlangıç noktasında yer alan ve el değmemiş benzersiz bir koya bakan proje, ferah alanları ve şık iç tasarımıyla bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan 42 özel rezidanstan oluşuyor.

Rezidanslar, metrelerce uzanan eşsiz sahili, mavi bayraklı özel plajı, 5.500 metrekarelik Barbaros Spa Merkezi ile dinlenmek ve enerji depolamak için benzersiz seçenekler sunuyor. Projenin etkileyici peyzajı ruhları dinlendirirken rezidans misafirleri düzenli peyzaj bakımı lüksüne de sahip oluyor.

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts

İlk günden beri, ziyaretçileri için hazırlanan ısıtmalı özel havuzlu villa ve süitleriyle kişiselleştirilmiş bir konaklama deneyimi sunan Susona Bodrum, deniz ve doğayı buluşturan keyifli atmosferiyle huzurlu bir tatil vadediyor.

Talay Lounge, sezon boyunca aile, arkadaş grupları ve çiftler için özel olarak hazırlanan, şef eşliğinde gerçekleşecek barbekü geceleri deneyimi ile ziyaretçilerini gurme bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Talay Lounge, 22 Nisan’da gerçekleşecek Aegean Wine & Cheese etkinliği ile de misafirlerine vazgeçilmez bir deneyim sunuyor.

Uluslararası düzeyde ödüllü Spa by Spa Soul, üst düzey masaj uygulamaları, imza ritüelleri, yoga & meditasyon ve nefes terapileri ile zihni ve bedeni yenileyerek sizleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

Susona Bodrum, eşsiz deneyim paketlerinin yanı sıra, ödüllü restaurantlarının menüleriyle unutulmaz bir gastronomik yolculuğa çıkarırken, gün batımı tekne turları, Sommelier eşliğinde şarap tadımı deneyimleri gibi sunduğu lüks ve lokal deneyimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram tatili yaşatacak.

Martı Myra

Martı Myra

Kemer Tekirova’da bulunan Martı Myra, sezonu açtı. 7 Nisan itibarı ile ilk misafirlerini almaya başlayan Martı Myra bu yıl da tatilcilere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatacak.

Martı Myra Otel Genel Müdürü Burak Orkut, “Bir tarafında Büyük İskender’in hayran kaldığı Phaselis Antik Kenti, diğer tarafında Tanrıların dağı olarak bilinen Olympos arasında kalan Martı Myra’ya gösterilen ilgi için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tesisimizde yer alan 1601 çam ağacı, mavi bayraklı bölgenin en temiz denizi ve portakal çiçeği kokuları arasında, doğanın güzelliklerini ailece yaşayabilecekleri, doğayla iç içe bir yerde tatil yapmayı hayal eden tüm misafirlerimizi Martı Myra’ya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.