Unutulmaz bir bayram tatili için tercih edebileceğiniz oteller

Ekonomik Oteller Listesi
Ekonomik Oteller Listesi 2023 / Görsel: Depositphotos

Last Updated on 20 Nisan 2023 by Turizm Günlüğü

Ramazan Bayramı’nda keyifli bir tatil yapmak ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da çeşitli otellerin eşsiz manzarası eşliğinde kutlamak isteyenler arayış içerisine girdi.          bayram tatili için oteller

Bu bayramı her şeyi en ince detayına kadar düşünülmüş bir otelde geçirmeye ne dersiniz? İşte tüm hizmetleri ile birlikte kalbinizi çalacak oteller…

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

Mavi bayraklı özel plajı, hem aileler hem de çocuklar için yaratılan keyifli yeşil alanları, Spa Soul ve DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort lezzetleriyle unutulmaz bir bayram tatili deneyimi yaşamanız için her türlü imkanı sağlıyor.

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort bayram süresince çocuk misafirleri için hazırlanmış özel etkinliklere ve atölyelere de ev sahipliği yapacak. Çocuk misafirler çocuk yogası, t-shirt boyama, kompost, maske boyama, mandala, eğlenceli yemek atölye etkinlikleriyle dolu dolu bir tatil geçirecekler. Yetişkinler ise yoga, mindfullness etkinlikleri ve Poco’da gerçekleşecek özel menü film eşleşmesiyle farklı bir tatil deneyimi yaşayacaklar.

Mandarin Oriental, Bodrum

Mandarin Oriental, Bodrum

Cennet Koyu’nun eşsiz manzarası eşliğindeki sonsuzluk havuzları, barbekü köşeleri, asırlık zeytin ve çam ağaçlarının dantel gibi işlendiği kıyılarda, şiirsel akşamlara tanıklık etmek ve Akdeniz güneşinin huzurlu sıcaklığına kendilerini bırakmak isteyenlere geniş alternatifli konaklama paketleriyle hizmet veren Mandarin Oriental, Bodrum, bayram tatilini de unutulmaz bir deneyime dönüştürmek isteyenlerin öncelikli adresi olmaya devam ediyor.

Mandarin Oriental, Bodrum, bayram tatilini aynı zamanda yenilenme ve arınma tatiline dönüştürmek isteyenler için düşünülmüş ReEnergise ve ReNew paketleri ile günübirlik inzivaları deneyimleyebilir paketlerin içerisindeki etkinliklerle hem enerjinizi yükseltebilir, hem de tüm kışın yorgunluğunu atarak kendinizi yenileyebilirsiniz. Mandarin Oriental, Bodrum’un SPA’sında kendinizi şımartabilirsiniz.      bayram tatili için oteller

Shangri-La Bosphorus, Istanbul

Shangri-La Bosphorus, Istanbul

Eşsiz bir Shangri-La geleneği olarak misafirlere sunulan High Tea Time, bayram boyunca Lobby Lounge’ta ailesi ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirmek isteyenleri, Istanbul’un eşsiz manzarasına karşı ağırlıyor. Bayrama özel olarak hazırlanan menüde Türk lezzetleriyle çeşitlendirilmiş tatlar yer alıyor.

Bayram boyunca devam edecek High Tea deneyiminde Türk ve Asya misafirperverliğini birleştiren özel bir çay sunumu da konukları bekliyor. En zengin çay çeşitlerinin sunulduğu bu özel deneyimde, Türk çayı ve Uzakdoğu’dan gelen lezzetli çaylar geleneksel tatlarla modern dokunuşları bir araya getiriyor. Bayram tatili boyunca her gün 14.30-17.30 saatleri arasında devam edecek çay saatine, 15.30-17.30 saatleri arasında Lobby Lounge’da canlı piyano dinletisi eşlik edecek.

Almira Hotel

Almira Hotel

Bursa’nın kalbinde tarihi ve kültürel merkezlerin kesişim noktasında yer alan Almira Hotel, Hanzade Restaurant’ta bayram boyunca piyano eşliğinde zengin açık büfe kahvaltı ile güne başlamak mümkün. Kahvaltı salonunda animatörler çocuklara özel birbirinden eğlenceli oyunlar oynatacak, çocuklarla birlikte yaratıcı boyama aktiviteleri yapacaklar.

Tatili dinlenmek için fırsata çevirmek isteyenler, Almira Spa’nın lüks ve konforlu hizmetleriyle özgün deneyimler yaşayacak. Farklı ısı derecelerine sahip saunalar, tuz, buhar, kese ve bakım odaları, son teknolojik technogym ekipmanları ile yenilenen fitness center, jet pool, kapalı ve termal havuz, VIP termal hamamlar gibi birçok hizmet seçeneğini içinde barındıran Almira Spa; Bursa’daki en geniş Ladies Spa alanıyla fark yaratıyor.

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus, yeşillikler içerisindeki bahçeleri, keyifli mekanları ve yaşattığı eşsiz konaklama deneyimi ile unutulmaz bir bayram tatili hayal eden misafirlerini bekliyor. Şehrin kalbinde huzurlu bir tatil sunan otel, Nişantaşı ve Taksim’e yürüme mesafesinde yer alan konumu, Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetler sunan seçkin restoranlarıyla İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenlere hitap ediyor.

Hilton İstanbul Bosphorus’un Hilton Honors üyelerine özel kampanyası sayesinde bayram tatiliniz iki kat daha güzel hale geliyor. Hilton İstanbul Bosphorus’un ayrıcalıklı kampanyasıyla 30 Nisan 2023 tarihine kadar her konaklamada iki kat puan kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Martı Hemithea Hotel

Martı Hemithea Hotel

Martı Hemithea, her detayın şık ve sıra dışı dokunuşlarla tasarlandığı, zarif dekorasyonları ile farklı ve büyüleyici bir atmosfer sunan, Şafak, Periler, Aşk ve Güneş tanrıçalarını yansıtan oda konseptleriyle de konuklarına kişiye özel tatil deneyimleri sunuyor.

Her noktası en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş Martı Hemithea´da, tüm odalar, balkonlar ve teraslar, Ege ile Akdeniz’in buluştuğu, yeşilin ve mavinin tüm tonlarının eşlik ettiği eşsiz bir manzaraya sahip. Martı Hemithea Hotel’de her biri lüksün, konforun, huzurun ve dinginliğin kusursuz birlikteliğini oluşturan farklı konseptlerdeki 30 oda, seçkin konuklarını adeta kişiye özel tatil fırsatları sunuyor.

DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista

DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista

DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista Bpdrum’un kalbinde yer alan özel bahçesi, havuz başındaki keyifli alanları ve kendine has dokusuyla bu bayram tatilinde de Bodrum’u misafirleri için yine unutulmaz kılacak.

Bayram süresince çeşitli etkinliklere de ev sahiliği yapacak olan DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista misafirlerinin farklı deneyimlerle bu bayram tatilini keyifle geçirmelerini sağlayacak.

Gizem Dağ ile 22 Nisan’da Mutluluk Atölyesi BIGCHEFS’te saat 17:00-18:30 aralığında gerçekleşecek. Ayrıca bayramı müzikle yaşamak isteyen misafiler için de Tahsin Ünüvar Trio 22 Nisan akşamı caz severleri Nama’nın muhteşem menüsüyle Bodrum manzarasını eşsiz Jazz dinletisinde buluşturacak.