Erken Rezervasyon Otelleri 2023

Araştırmalar Tatilin Olumsuz Yanlarını Ortaya Koyuyor: İşte Tatil Sonrasına Sevinmeniz İçin 5 Neden!
Araştırmalar Tatilin Olumsuz Yanlarını Ortaya Koyuyor: İşte Tatil Sonrasına Sevinmeniz İçin 5 Neden!

Last Updated on 17 Mayıs 2023 by Turizm Günlüğü

Havaların ısınmasıyla seyahat acentaları, online turizm portalları, seyahat şirketleri, erken rezervasyon otelleri 2023 kampanya reklamları da hız kazandı. Erken rezervasyon dönemi başladı. Peki hangi firmadan tur almak ya da hangi otelden erken rezervasyon yapmak daha mantıklı? İşte kafanızdaki tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz erken rezervasyon rehberi tam size göre.

Türkiye’nin önde gelen seyahat acentaları, online turizm portalları, seyahat portalları, seyahat şirketleri, erken rezervasyon otelleri, 3 aylık yaz turizm sezonuna sayılı günler kala birbirinden faklı erken rezervasyon kampanyaları başlattı. Tüm bu içerikleri ya da erken rezervasyon kampanya reklamlarını izlediğinizde eminiz ki sizin de kafanız bizim kadar karışıyordur. En uygun tatil seçenekleri, en uygun yaz otelleri, en uygun uçak bileti, en uygun araç kiralama gibi seçenekleri tek tek araştırıp kendi tatil planınızı yapmaya çalışmak bir haftalık tatil için harcayacağınız en az 15-20 Bin TL ile sınırlı değil. Bir haftalık tatili planı yapmanız nerde bakarsanız bakın en az bir ayınızı almaktadır. Çünkü gördüğünüz reklamlara güvenmeyip araştırma yaptığınızda karşınıza onlarca farklı yorum çıkmakta ve bu yorumlar zaten karışık olan düşüncelerinizi daha da olumsuzluğa itmektedir. İşte bu nedenle Türkiye’nin en çok okunan Turizm ve Seyahat Gazetesi Turizm Günlüğü olarak en çok reklam veren 3 markanın erken rezervasyon kampanyalarına göz atmaya ve sizlere keyifli bir tatil geçirmeniz için basit, anlaşılır ve ulaşılabilir bir erken rezervasyon rehberi hazırlamaya karar verdik.

Erken rezervasyon hakkında bilmeniz gerekenler…

Erken Rezervasyon Otelleri 2023
Erken Rezervasyon / Görsel: Depositphotos
  • Erken rezervasyon otelleri, tatil veya seyahat planlarınızı önceden yapmanız durumunda, belirli otellerde indirimli fiyatlar sunan bir rezervasyon seçeneğidir. Bu seçenek genellikle otellerin doluluğunu artırmak için kullanılır ve müşterilerin tatil planlarını önceden belirlemelerine teşvik eder.
  • Erken rezervasyon otelleri, genellikle seyahat tarihlerinizden birkaç ay önce rezervasyon yapmanız durumunda geçerli olur. Bu seçeneği kullanarak, normal fiyatların altında bir fiyatla tatil yapabilirsiniz. Ancak, erken rezervasyon indirimleri belirli tarihler arasında geçerlidir ve rezervasyonunuzu yaparken dikkatli olmanız gerekir.
  • Erken rezervasyon otelleri, tatil planlarınızı önceden yapmanızı ve tatil maliyetlerinizi düşürmenize yardımcı olabilir. Ancak, tatil planlarınızda herhangi bir değişiklik yapmanız gerektiğinde, rezervasyonunuzu değiştirme veya iptal etme kuralları farklı olabilir, bu nedenle rezervasyon yapmadan önce şartları dikkatlice okumanız önemlidir.

Seyahat Şikayetleri

https://www.instagram.com/turizmgunlugu/
Seyahat şikayetleri https://www.instagram.com/turizmgunlugu/

Seyahat şikayetleri olduğunda ilgili belge ve görsel dokümanlarınız ile bize ulaşırsanız ilgili sorununuz için bizde elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isteriz.

 

17-23 Temmuz 2 kişi bir oda Erken Rezervasyon Otelleri

Otellere zam yolda

ETS’de Temmuz sezonunda bir haftalık tatil için en ucuz otel 8.160 TL, en pahalı otel ise 186 bin TL arasında

Erken Rezervasyon Otelleri için online tatil sitesi olarak ETS’ye baktığımızda en uygun erken rezervasyon otelinde bile en düşük fiyatı 8 bin TL’den başlayıp 186 bin TL’ye kadar çıktığı görülmektedir.

 

Jolly’de Temmuz sezonunda Antalya bölgesinde bir haftalık tatil için en ucuz otel 2.827 TL, en pahalı otel ise 250 bin TL arasında

Setur’da Temmuz sezonunda bir haftalık tatil için en ucuz otel 5.800 TL, en pahalı otel ise 249 bin TL arasında