Coral Travel 2023/24 Kış Sezonu Uçuş Programını Açıkladı

Coral Travel 2023/24 Kış Sezonu Uçuş Programı
Coral Travel CEO’su Ercüment Ünalan

Last Updated on 28 Ekim 2023 by Turizm Günlüğü

Coral Travel CEO’su Ercüment Ünalan, tur operatörünün 2023/24 kış sezonu uçuş programına ilişkin detayları paylaştı. Coral Travel 2023/24 Kış Sezonu Uçuş Programını

Rusya pazarının önde gelen tur operatörlerinden Coral Travel’ın CEO’su Ercüment Ünalan, Starway Ödül Töreni kapsamında Coral Travel’ın kış sezonunda 7 yurt dışı destinasyonuna yönelik uçuş programı sunacağını açıkladı.

Tur operatörü Coral Travel, bu kış sezonunda Rusya’nın 16 kentinden Mısır, BAE, Tayland, Sri Lanka, Maldivler, Küba ve Türkiye’ye (Antalya) yönelik uçuşlar gerçekleştirecek.

Çoğu destinasyon için gündüz saatlerinde gidiş, akşam saatlerinde dönüş olmak üzere en uygun uçuş saatleri (slotlar) sunulacak.

AirCairo ile Moskova, St. Petersburg ve Yekaterinburg’dan Mısır’ın turistik noktaları Hurghada ve Sharm El Sheikh’e charter uçuşlar haftada üç kez gerçekleştirilecek.

BAE UÇUŞLARI

Coral Travel, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Emirates uçuşlarının yanı sıra flydubai uçuşlarıyla Moskova’dan Dubai’ye her gün seyahat imkanı sunacak.

Coral Travel, satın aldığı blok koltuklar kapsamında Air Arabia ile, Mayıs ayının başına kadar Moskova’dan Sharjah’a her gün ve Moskova’dan Abu Dabi’ye haftada üç kez uçuş imkanı sunacak.    Coral Travel 2023/24 Kış Sezonu Uçuş Programını

BAE’ye Rusya’nın Volgograd, Yekaterinburg, Kazan, St. Petersburg, Samara, Mineralnye Vody, Mahaçkale, Novosibirsk ve Ufa’dan da uçuşlar düzenlenecek.

TAYLAND UÇUŞLARI

Coral Travel, Tayland uçuş programını Azur Air’ın charter uçuşlarıyla gerçekleştirecek.

Moskova, Çelyabinsk, Yekaterinburg, Irkutsk, Kazan, Krasnoyarsk, Novosibirsk, Omsk, Perm, Samara, Tyumen, Ufa ve St. Petersburg olmak üzere Rusya’nın 13 kentinden Phuket ve Pattaya’ya uçuşlar düzenlenecek.

Coral Travel, tatilciler için ayrıca Moskova’dan Küba, Sri Lanka ve Maldivler’e de uçak bileti sunacak.

Tur operatörü, haftada üç kez Jazeera Airlines’ın Kuveyt aktarmalı uçuşlarıyla Sri Lanka’ya da seyahat imkanı sunacak.

Coral Travel, satın aldığı blok koltuklarla Türk Hava Yolları ile Antalya’ya haftanın her günü uçuş imkanı sunacak.

Coral Travel CEO’su Ercüment Ünalan, “Vietnam’a yönelik uçuş programlarının yeniden başlaması ihtimaline dair büyük umutlarının olduğunu” belirtti.