Dubai Uzmanı DubaiTatili.com Acentalar ile İş Birliğine Hazır

Dubai Uzmanı DubaiTatili.com
Fly Wing Tourism ve DubaiTatili.com Kurucu Ortağı Ahmet Semih Dayı

Last Updated on 14 Aralık 2023 by Turizm Günlüğü

Seyahat severlere sunduğu avantajlı Dubai turları ile öne çıkan, Dubai uzmanı DubaiTatili.com, 2024 yılında acentalar ile olan iş birliğini artırmayı hedefliyor.

Fly Wing Tourism Kurucu Ortağı Ahmet Semih Dayı ile, Fly Wing Tourism’in alt markalarından biri olan DubaiTatili.com’un faaliyetleri, seyahat severlere sunduğu avantajlar, Dubai destinasyonu ve markanın hedeflerine ilişkin bir söyleşi gerçekleştirdik.

İşte, Ahmet Semih Dayı ile DubaiTatili.com markası hakkında gerçekleştirdiğimiz söyleşinin detayları:

Öncelikle Fly Wing Tourism ve alt markaları hakkında kısa bir bilgi alabilir miyiz?

2018 yılından beri, 10779 TÜRSAB Belge numarasıyla faaliyet gösteren Fly Wing Tourism’in iki alt markası bulunuyor.

“DubaiTatili.com” ve “TatildeNereye.com”, Fly Wing Tourism’in alt markalarıdır.

TatildeNereye.com, orta – üst segmente yönelik turları satmak istediğimiz bir platformdur. Bu platformu geliştirmeye yönelik çalışmalarımız devam ediyor.

Dubai destinasyonunda uzmanlaşmış DubaiTatili.com, misafirlerine Dubai’nin eşsiz deneyimlerini, otellerini, yerel aktivitelerini ve kusursuz bir Dubai tatili geçirmesini amaçlayan online seyahat platformudur.

YENİ MARKA YOLDA…

Bu alt markalarımıza, çok yakında bir yenisini daha ekleyeceğiz. 2024 yılının ilk yarısında, yeni bir destinasyon uzmanlığı ile yeni seyahat platformumuzu seyahat severlerle ve hedef kitlemizle buluşturmayı planlıyoruz.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR’DEN KESİN KALKIŞLI DUBAİ TURLARI

DubaiTatili.com’un sunduğu hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilir miyiz?

DubaiTatili.com üzerinden, İstanbul, Ankara, İzmir’den ve Kuzey Kıbrıs’tan kesin hareketli birçok Dubai turuna, farklı tur programlarına, en ekonomik ve kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

Kendi turlarımızdan bağımsız, Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinin de paket turlarını seyahat severlere sunuyoruz.

“TAILOR MADE” DUBAİ TURLARI

Dubai uzmanı DubaiTatili.com “tailor made” kişiselleştirilmiş tur deneyimi de sunuyor. Paket turları tercih etmek istemeyen seyahat severler, kendilerine özel, bütün isteklerini karşılayacak bir Dubai tatili hayal ediyorlarsa DubaiTatili.com, onlara da özel turlar organize ediyor.

DubaiTatili.com olarak, Dubai’de balayı tatillerini organize etmekte de iddialıyız.

DubaiTatili.com’un SUNDUĞU TÜM HİZMETLER

Kısaca DubaiTatili.com çatısı altında; paket tur, otel, vize, uçak bileti, yerel turların yanı sıra, profesyonel hizmetler başlığı altında da şirket kuruluşu, fuar turları, fuar stand hizmetleri, pazar araştırmaları, yatırım turları, dil okulları gibi çok çeşitli hizmetler de sunuyoruz.

“BİZ DESTİNASYON UZMANIYIZ”

DubaiTatili.com’un sunduğu avantajlar ve farklılıklar nelerdir? Seyahat severler DubaiTatili.com’u neden tercih etmeliler?

Birincisi; Dubai için “Biz destinasyon uzmanıyız” diyoruz. Bunun en önemli nedenlerinden biri; uzun yıllar Dubai’de yaşamış olmamız ve Dubai’yi çok iyi bilmemiz. Dubai’deki iş ortaklarımızın sunduğu avantajlar ile farklılık yaratacağımız konuları hızlıca keşfedip, tur paketlerimize entegre ediyoruz.

Örneğin, Türkiye’de olmayan “online rehberlik” hizmetini sunuyoruz. Seyahat severler, Dubai’daki lokal rehberlerden Türkçe olarak tur bilgilendirmesi alabiliyor; turlarını buna göre planlayabiliyorlar.

DubaiTatili.com olarak, misafirlerimizin Dubai’de de her zaman yanındayız. Misafirlerimiz, herhangi bir durumda yardıma ihtiyaçları olması halinde bölgedeki yetkililerimize hemen ulaşabilir.

Tek liste üzerinden bütün Dubai operatörlerinin gerçekleştirdiği turları sergileyerek seyahat severlere fiyat karşılaştırması sunabiliyoruz.

REKABETÇİ FİYATLAR SUNUYORUZ

Rekabetçi fiyatlandırma stratejimiz ile hem ziyaretçilerimize değerli deneyimler sunmayı hem de uygun maliyetlerle tatil planlamalarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.

İş birliği yaptığımız oteller, turlar ve diğer hizmet sağlayıcılarıyla özel anlaşmalar ve indirimler sağlayarak, ziyaretçilere avantajlı fiyatlar sunabiliyoruz.

Dubai’ye seyahat etmek isteyenler için önerileriniz nedir?

Seyahat severler, her şeyden önce Dubai için ön yargılarını bir kenara bırakıp; farklı bir coğrafyayı ve kültürü keşfetme, farklı bir deneyimi yaşama motivasyonuyla hareket etmeliler.

EN’LERİ YAŞATAN DESTİNASYON: DUBAİ

Dubai’yi destinasyon olarak farklı konumlandırmak lazım… Dubai, Dünya’nın başka yerde edinemeyeceğiniz deneyimleri sunuyor. Dubai’yi sunduğu deneyimler açısından değerlendirmek lazım. Bu ülkeye özel olarak, sürekli “En” konseptli gelişmeler bizim yakın takibimizde.

Örneğin yakın zamanda Dünya’nın “En derin” tematik havuzu açıldı. Dalış yapanlar için, içeride farklı konseptler, farklı süreçler sunuluyor. Sürekli turizm odaklı yeni yapılar, yeni deneyim imkanları ekleniyor.

4 MEVSİM DENİZ – KUM – GÜNEŞ TATİLİ İMKANI

Dubai, kış aylarında Türkler için soğuk, bulutlu günlerden kaçış destinasyonu olarak da tercih edilebilir. Dubai’de 4 mevsim boyunca sıcak ve güneşli günler yaşanıyor. Dubai, bu yönüyle soğuk veya karanlık kış günlerinden sıkılan Türklere; 4 mevsim boyunca keyifli bir deniz tatili imkanı sunuyor. Türkiye’de, soğuk kış günlerinin yaşandığı dönemde Dubai’de rahatlıkla denize girebilirsiniz. Dubai’nin, 4 mevsim boyunca sunduğu deniz tatili imkanı da göz önünde bulundurulmalı.

Diğer yandan Dubai, güvenli bir tatil destinasyonudur. Başta Numbeo olmak üzere Dubai, birçok araştırma şirketinin “güvenli şehirler” ve “güvenli tatil destinasyonları” listesinde yer aldı. Araştırma şirketi Numbeo’nun “En güvenli şehirler” listesinde Dubai, üst üste yedi kez ilk sırada yer aldı.

GASTRONOMİ TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI: DUBAİ

Turizm Günlüğü’nün görsel partneri: Deposit Photos

Dubai giderek artan sayıda; lüks, farklı ülke mutfaklarının yemeklerini sunan ve Michelin Yıldızlı restoranlara ev sahipliği yapıyor. Dubai’de Michelin Yıldızlı şeflerin lezzetlerini tadarak; deniz- kum – güneş tatilinizi gastronomi deneyimiyle de zenginleştirebilirsiniz.

Son dönemde Dubai, sadece tatil odaklı da düşünülmüyor. Dubai, artık bir “business hub” haline geldi. Ortadoğu’da veya Avrupa’da iş yapmak istiyorsanız, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunmanız önemli.

Dubai, bleisure segmentinin de gözde destinasyonları arasında yer alıyor.

Diğer yandan Dubai, son 4 – 5 senedir de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Türkler tarafından da çok fazla tercih edilen bir destinasyon.

OKUMA ÖNERİSİ: Turizm ve Yatırımlar Alanında Türklerin Yeni Gözdesi Oldu

Acentalara yönelik hedefleriniz ve iletmek istediğiniz mesajlar nelerdir?

Acenteler ile de daha fazla iş birliği yapmak istiyoruz. Kapalı grup talepleri için beklentiler doğrultusunda turlar organize ediyoruz.

Yakın zamanda, Türkiye’de çalıştığımız yerel acente sayımızı arttırarak; B2B olarak da büyümek hedeflerimiz arasında yer alıyor. DubaiTatili.com olarak, Dubai destinasyonuna yönelik uzmanlığımızla tur operatörlerinin turlarını alt acentalara sunmayı ve bu alandaki kapasitemizi arttırmayı hedefliyoruz.

Öncelikli hedeflerimiz arasında; çalıştığımız acente sayımızı arttırarak, hem acentelerin daha kolay, daha kazançlı Dubai tatili satacağı hem de daha fazla misafire ulaşmak bulunuyor.

Alt acente sistemimizle hem acentelerimizin yüksek oranda komisyon almasını hem de misafirlerimizin gönül rahatlığı ile kendi acentelerinden Dubai’nin eşsiz deneyimini yaşamalarını hedefliyoruz.      Dubai Uzmanı DubaiTatili.com

Kısacası tur operatörleri ve acentalar ile olan iş birliğimizi daha da artırmak istiyoruz. DubaiTatili.com olarak, Dubai destinasyonuna yönelik uzmanlığımızla, Dubai tatilleri için tur operatörleri, acentalar ve seyahat severler arasında bir köprü oluşturup; tüm tarafların iş yükünü hafifletip, tüm taraflara fiyat avantajı sunmayı hedefliyoruz.