2024’te Sizi Yurt Dışına Çıkaracak 5 Tur

Vizesiz turlar.
Japonya

Last Updated on 13 Ocak 2024 by Turizm Günlüğü

Ocak-Mayıs aylarında vizesiz unutulmaz tatil deneyimleri! Bakü’den Japonya’ya, Sharm El Sheikh’ten Ürdün’e, en özel rotaları sizin için seçtik! Sömestr’da kayak, kış ortasında deniz keyfi, Asya kıtasının popüler ülkesinde rüya gibi bir tatil, Ramazan Bayramı fırsatı ve Orta Doğu’nun büyülü ülkesine yolculuk seçenekleri bu turlarla sizi bekliyor. Vizesiz turlar.

İşte bu yılın ilk 5 ayında öne çıkan vizesiz gezi turları:

Sömestr Tatilinde Vizesiz Bir Kayak Turu Mu?

Adios.net’ten Bakü & Şahdağ Türk Hava Yolları İle

Bakü & Şahdağ (21.01.2024 – 27.01.2024)

Türk Hava Yolları ile 6 gece 7 günlük bu tur sadece kayak ve snowboard ile sınırlı değil, aynı zamanda zipline, Shahdag Tren ve atıcılık gibi birçok eğlenceli ve heyecan verici aktiviteyi içeriyor. Ayrıca tur sırasında dünyanın İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri dışındaki tek Yahudi kasabası olduğuna inanılan Kırmızı Kasaba’yı (Kızıl Kasaba/Kızıl Köy) ziyaret etme fırsatı da buluyorsunuz. Bakü’de yapacağınız panoramik şehir turu sırasında ise Eski Şehir, Dönme Dolap, Venedik Parkı, Flame Towers, Türk Şehitliği, Bayrak Kale, Milli Meclis Meydanı ve Azerbaycan Şehitler Sokağı gibi önemli noktaları ziyaret edebilir, isteğe bağlı olarak Haydar Aliyev Otomobil Müzesi ve Kültür Merkezi Turu’na da katılabilirsiniz. Vizesiz turlar.

Kış Ortasında Vizesiz Deniz Tatili Yapmak İsteyenlere

Adios.net’ten Kış Dönemi Sharm El Sheikh Turu

Kış Dönemi Sharm El Sheikh (17.02.2024 – 21.02.2024)

Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’de benzersiz bir 4 gece 5 gün geçirebilirsiniz. Eski dünyanın 7 Harikasından biri olan Giza Piramitleri’ne, Kızıldeniz’in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceğiniz bir tekne gezisine, yaklaşık 2 saat sürecek aksiyon dolu 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çöl safarisine, deveye binme etkinliklerine ekstra olarak katılabilirsiniz. Neverland’da, Sharm El Sheikh’de ünlü gece şovlarında eğlence anlayışınızı üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Vizesiz turlar.

Asya Kıtasının Gözde Vizesiz Ülkesinde Rüya Gibi Bir Tatil

Vizesiz Turlar.
Adios.net’ten Doğan Güneşin Ülkesi Japonya Turu

Doğan Güneşin Ülkesi Japonya (21.03.2024 – 28.03.2024)

7 gece 8 günlük bu turda hayran kalacağınız gezi durakları arasında; Todaiji Tapınağı, Nara Park (Nara Geyik Parkı), Dotombori ve Shinsaibashi, Osaka Kalesi, Umeda Gökdeleni ve binanın 39. katındaki Yüzen Bahçe Gözlemevi, Arashiyama Bambu Ormanı, Kinkakuji Tapınağı, Fushimi Inari Shrine, Gion, dünyanın ilk hızlı treni olan Shinkansen, Meiji Shrine, Shibuya, Fuji Dağı, Owakudani Vadisi olacak. Ayrıca Tokyo şehir turunda ziyaret edilecek en ünlü yerler eşsiz anlara şahit olacağınızın garantisini veriyor. Vizesiz turlar.

Ramazan Bayramında Vizesiz Bir Adriyatik Turu Sizi Bekliyor

Vizesiz Turlar.
Adios.net’ten Ramazan Bayramı Saranda – Ksamil Işıltılı Sahiller Turu

Ramazan Bayramı Saranda – Ksamil Işıltılı Sahiller Turu (08.04.2024 – 11.04.2024)

3 gece 4 gün boyunca Arnavutluk’un başkenti Tiran’da İskender Bey Heykeli’nin bulunduğu şehir meydanı, Ethem Bey Camii, arkeolojik eserlerin yanı sıra komünizm dönemine ait izlerin de bulunduğu Opera ve Milli Tarih Müzesi binaları, şehri ikiye bölen Lana Nehri, Arnavutluk’un en büyük devlet adamı Enver Hoca’nın da mezarının bulunduğu Milli Park ve şehrin en önemli adreslerinden Şehitler Bulvarı görülecek yerler arasında. Ekstra olarak Saranda Harikaları Turu’nda Antik Butrint Milli Arkeoloji Parkı’nı ve Mavi Göz’ü görebilir, Balkanların Maldivi Ksamil Turu’nda ise Ksamil’in eşsiz plajları, kristal berraklığında suları ve huzur veren atmosferi ile rüya gibi bir deniz keyfi yaşayabilirsiniz.

Orta Doğu’nun Büyülü Ülkesine Yolculuk

Vizesiz Turlar.
Adios.net’ten Elegant Ürdün & Petra Turu

Elegant Ürdün & Petra (15.05.2024 – 20.05.2024)

5 gece 6 gün boyunca Roma gibi 7 tepe üzerine kurulmuş, günümüzde 19 tepeyi kapsayan bir şehir olan Amman’da Roma Tiyatrosu, Amman Kalesi, Emevi Sarayı ve Ulusal Müze, Jerash Antik Kenti’ni gezdikten sonra kiliseler şehri Medeba’da St. George Rum Ortodoks Kilisesi’ni göreceksiniz. Ürdün’de deniz seviyesinden yaklaşık 817 metre yükseklikte olup, parçası olduğu Avarim Dağlarının en yüksek noktası Nebo Dağı’nı ziyaret edeceksiniz. Ayrıca hava koşullarına bağlı olarak Ölüdeniz’de yüzebilirsiniz. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri seçilen, M.Ö. 400 ile M.S. 106 yılları arasında Nebati Krallığı’nın başkenti olan Petra Antik Kenti ve Rum Vadisi hayran kalacağınız yerler olacak.

Elbette yıl boyunca belirli tarihlerde tekrar düzenlenecek olan yukarıdaki turların yanı sıra sizi bekleyen birbirinden farklı başka gezi turlarına da katılabilirsiniz. Sizin için en uygun turu vizesiz turlar bölümünde bulmak için tıklayın. Seyahat ipuçlarının ilginç notların yer aldığı bu blog‘u da değerlendirebilirsiniz.