Üsküdar’a Sinem Geldi

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş mazbatasını aldı
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, mazbatasını aldıktan hemen sonra Belediye binasına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılmasını sağladı.

Last Updated on 5 Nisan 2024 by Turizm Günlüğü

İstanbul’da, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, mazbatasını aldı. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, mazbatasını aldıktan hemen sonra Belediye binasına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri asılmasını sağladı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Sinem Dedetaş, CHP’den Üsküdar belediye başkanı seçildi. Dedetaş, mazbatasını Üsküdar İlçe Şeçim Kurulu Başkanlığında düzenlenen törenle aldı.

Üsküdar’ın İlk Kadın Belediye Başkanı

Sinem Dedetaş: 'Üsküdar'ın İlk Kadın Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladım
Sinem Dedetaş: ‘Üsküdar’ın İlk Kadın Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladım

Sinem Dedetaş, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öğrencilik yıllarımdan itibaren ilk evim olan Üsküdar’ın ilk kadın belediye başkanı olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Bugün, görevi Sayın Hilmi Türkmen’den teslim aldım. Şimdi Üsküdarlı komşularımıza verdiğimiz sözleri tutmak için çok çalışacak, Üsküdarımızı birlikte yöneteceğiz.”

Başkan Dedetaş’ın Mazbata Törenine Büyük İlgi: Ailesi, Partililer ve Yüzlerce Vatandaş Katılım Gösterdi

Mazbata törenine Dedetaş’ın ailesi, CHP İl Başkanı Özgür Çelik, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Başkan Dedetaş, seçim kurulunda yüzlerce vatandaş tarafından alkışlar ve sloganlar eşliğinde büyük coşkuyla karşılandı.

Dedetaş’tan Mazbata Töreni Sonrası Mesaj: ‘Üsküdar’ı Birlikte Yöneteceğiz’

Mazbata töreninden sonra konuşan Dedetaş, “Bu onurlu gururlu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Size ve güveninize layik olmak için çok çabalayacağız .Önümüzde çok güzel bir dönem var.Tabi ki icraatlarımızla önce olacağımız, çok çalışacağımız bir dönem. Sizlerin de destekleriyle iletişimi kaybetmeden, koparmadan Üsküdar’ı Üsküdarlıların yönettiği bir döneme başlıyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sinem Dedetaş, daha sonra vatandaşlarla birlikte Üsküdar meydanına kadar yürüdü.

Üsküdar’a Yeni Başkan: Sinem Dedetaş
Üsküdar’a Yeni Başkan: Sinem Dedetaş