S7 Airlines Türkiye Uçuşlarının Sayısını Artırıyor

S7 Airlines Türkiye Uçuşlarının Sayısını Artıyor

Last Updated on 29 Nisan 2024 by Turizm Günlüğü

Rus havayolu firması S7 Airlines, Rusya’nın başkenti Moskova’dan Antalya ve İstanbul’a düzenlediği uçuş sayısını artırıyor. S7 Airlines Türkiye Uçuşlarının

S7 Airlines, 2024 yaz sezonu için Moskova’dan Antalya ve İstanbul’a yönelik düzenlediği uçuş sayısını kademeli olarak artırıyor.

Rus havayolu firması, 27 Nisan’dan itibaren İstanbul’a ek uçuş başlattı.

S7 Airlines, mevcut İstanbul uçuşları kapsamında her gün Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan saat 10:00’da hareket ediyor ve İstanbul’a 15:10’da varıyordu.

Dönüş uçuşları ise 16:10’da İstanbul’dan kalkarak, 20:50’de Domodedovo Havalimanı’na varıyordu.

İSTANBUL İÇİN EK UÇUŞ

İstanbul’a yönelik ek uçuşlar kapsamında; Domodedovo Havalimanı’ndan her gün 11:45’te kalkan uçakların 16:50’de İstanbul Uluslararası Havalimanı’na (IST) inmesi planlanıyor.

Dönüş uçuşları için17:50’de İstanbul Havalimanı’ndan kalkan uçakların ise 22:30’da Domodedovo Havalimanı’na inmesi planlanıyor.

HAFTANIN HER GÜNÜ ANTALYA’YA UÇACAK

Diğer yandan S7 Airlines, 31 Mart’tan itibaren mevcut sabah uçuşlarının yanı sıra Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de Antalya’ya akşam saatinde ek uçuş düzenlemeye başlamıştı.      S7 Airlines Türkiye Uçuşlarının

16 Mayıs’tan itibaren ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günlerinin eklenmesiyle bu uçuşlar haftanın her günü gerçekleştirilecek.