Gökçeadaya Gidecekler Dikkat: Biletler Artık Gidiş-Dönüş Kesilecek

GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada Hattında Yeni Bilet Uygulamasına Geçiyor
Gökçeada 1 feribotu. Kapatepe Limanı Eceabat / Foto: Turizm Günlüğü / GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada Hattında Yeni Bilet Uygulamasına Geçiyor

Last Updated on 13 Mayıs 2024 by Turizm Günlüğü

GESTAŞ’ın yaptığı son duyuruya göre, 14 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Kabatepe-Gökçeada hattında önemli bir değişiklik yaşanacak. Artık tüm yaya ve araç içi yolcular için biletler, yalnızca gidiş-dönüş olarak kesilecek. Bu yeni uygulama ile biletlerin ücretlendirmesi Kabatepe İskelesi’nde yapılacak ve Gökçeada’dan yapılan dönüşler ücretsiz olacak. Yolcuların bu yeni düzenlemeye dikkat etmesi gerekiyor. Gökçeadaya Gidecekler Dikkat

Yeni Bilet Politikası: GESTAŞ’tan Önemli Duyuru!

  • Başlangıç Tarihi: 14 Mayıs 2024
  • Hattımız: Kabatepe-Gökçeada
  • Kimler İçin? Tüm yaya ve araç içi yolcular!
  • Ne Değişiyor?
  • Artık biletlerinizi gidiş-dönüş olarak alacaksınız.
  • Ücretler Kabatepe İskelesi’nde ödenecek.
  • Gökçeada’dan dönüşler ücretsiz!

Yeni Bilet Politikası GESTAŞ Tarafından Açıklandı

Gökçeadaya Gidecekler Dikkat: Biletler Artık Gidiş-Dönüş Kesilecek
Gökçeadaya Gidecekler Dikkat: Biletler Artık Gidiş-Dönüş Kesilecek

GESTAŞ, Kabatepe-Gökçeada hattını kullanacak tüm yaya ve araç içi yolculara yönelik yeni bir bilet politikası duyurdu. 14 Mayıs 2024 tarihinden itibaren, Kabatepe-Gökçeada hattında tüm yaya ve araç içi yolcu biletleri, gidiş-dönüş olarak kesilecek. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bilet ücretleri Kabatepe İskelesi’nde alınacak, Gökçeada İskelesi’nden yapılan dönüşler ise ücretsiz olacak.

– 14.05.2024 tarihi itibariyle Kabatepe – Gökçeada hattında, tüm yaya ve araç içi yolcu biletleri gidiş / dönüş kesilecektir. Ücretlendirme Kabatepe İskelesi’nden yapılacak olup, Gökçeada İskelesi’nden dönüşler ücretsiz olacaktır.
– Kabatepe-Gökçeada Hattı’ndaki araç içi yolcular ücrete tabidir.
– Kabatepe-Gökçeada hattımızda öğrenci ve 65 yaş üzeri yolcularımız sadece Gestcard ile indirimli geçiş hakkına sahiptir. Öğrenci ve 65 yaş üzeri yolcularımız için, gişelerden indirimli nakit bilet satışı yapılmamaktadır.
* Low-Bed tipi araçların, geçiş yapacakları iskeledeki gişelerimizde ölçülerine göre fiyatlandırması yapılmaktadır.
– Elektrikli bisiklet kategorisindeki araçların küçük motor, ATV tipi motorlu araçlara büyük motor kategorisinde fiyat tarifesi uygulanır.
– Araca bağlı tekne bot taşıyan römorklara araç fiyatına ek olarak araç + Orta Sınıf Araç ücreti alınmaktadır.
– Kabatepe-Gökçeada Hattı’nda kredi kartı geçerlidir. Kabatepe ve Gökçeada gişelerimizde kredi kartıyla bilet satın alabilirsiniz. Biletinizi online olarak satın almanız halinde ise dilediğiniz seferde feribottaki yerinizi ayırtabilirsiniz. Online bilet işlemlerinizi mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.

GESTAŞ Hakkında Kısa Bilgi

GESTAŞ Deniz Ulaşım, Çanakkale bölgesindeki deniz ulaşımını yönetmek amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Çanakkale İl Özel İdaresi’nin %99.87 oranında hissedar olduğu şirket, Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara hatlarında, 7 hatta ve 16 iskelede 17 gemiyle hizmet vermektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken GESTAŞ, bölgedeki deniz ulaşımının önemli bir sağlayıcısıdır.