Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Uygulaması Başladı

2024 Sezonu

Last Updated on 10 Haziran 2024 by Turizm Günlüğü

Bu Bölgede Tatil Yapacaklara Müjde. Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye ile Kuşadası Plajlarında Tatil Keyfi Katlanıyor.

Kuşadası’nın halk plajlarında Başkan Ömer Günel’in girişimiyle ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulaması hayata geçirildi. Tatil sezonu boyunca devam edecek bu uygulama, hem bölge sakinleri hem de tatilciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Plaj Alanlarının Yönetimi Kuşadası Belediyesi’ne Devredildi

Kuşadası Kruvaziyer Limanı
Kuşadası Kruvaziyer Limanı 

Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediyesi arasında 20 Mayıs’ta imzalanan protokolle, Kuşadası sınırları içinde yer alan 401 bin 12 metrekarelik plaj alanının bakım, temizlik ve işletme yetkisi Kuşadası Belediyesi’ne verildi. Bu yetki, önümüzdeki 10 yıl boyunca geçerli olacak.

Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Uygulaması Başladı

Protokolün hemen ardından, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, halk plajlarında şemsiye ve şezlongları ücretsiz hale getirme kararı aldı.

İlk Bölge Marina Oldu

İlk olarak marina yanında bulunan halk plajında uygulamaya konulan bu hizmet, plaj ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Tatilciler ve Yerel Halk Memnun

Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Uygulaması Başladı
Kuşadası’nda Tatilciler İçin Büyük Müjde: Ücretsiz Şezlong ve Şemsiye Hizmeti Başladı

Serinlemek için plaja gelen Kuşadalılar ve tatilciler, artık ücretsiz olarak sunulan şezlong ve şemsiyelerden faydalanabiliyor. Plajda çalışanlarından ücretsiz şezlonglarını alan ziyaretçiler, deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkardı.

Kuşadası’nda tatil yapmayı planlayanlar için bu yeni uygulama, tatil bütçelerini rahatlatacak ve plaj keyfini artıracak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ücretsiz şezlong ve şemsiye uygulaması ile Kuşadası, tatilciler için daha cazip bir destinasyon haline geldi.