TÜRSAB yeni pazar arayışlarına hız kesmeden devam ediyor

Last Updated on 24 Nisan 2017 by Yaşar Çelik

THY ve TÜRSAB, Türkiye’nin turizm potansiyele farklı pazarlara anlatmak ve ülkeye gelen turist sayısını arttırmak için birlikte yaptıkları organizasyonlara iki ülkede yaptıkları farklı etkinliklerle devam ettiler.

TÜRSAB’dan etkinliklere ilişkin yapılan açıklama şöyle;

Filipinler, Manila’da Türkiye Tanıtım Etkinliği ve B2B Workshop / 18 Nisan 2017
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, TÜRSAB ve THY işbirliğinde 18 Nisan 2017 tarihinde Filipinler’in Manila şehrinde Türkiye temalı Tanıtım Etkinliği VE B2B Workshop düzenlenmiştir.

T.C. Manila Büyükelçisi Esra Cankorur, T.C. Kuala Lumpur Ataşesi Kaan Yılmaz ve THY Manila Genel Müdürü Erhan Balaban’ın açılış konuşmaları yaptığı ve Türk Havayolları’nın sunumuyla devam eden söz konusu etkinlikte, Birliğimiz Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan, ülkemiz turizm potansiyeli, Türkiye – Filipinler Turizm İlişkileri ve Filipinler ile ikili işbirliği alanları üzerine bir sunum gerçekleştirmiştir. Anılan etkinliğe TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Departmanı’ndan Berna Akar da katılmıştır.

Malezya – Kuala Lumpur’da Türkiye Tanıtım Etkinliği ve B2B Workshop / 20 Nisan 2017
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, TÜRSAB, MATTA – Malezya Seyahat Acentaları Birliği ve THY işbirliğinde 20 Nisan 2017 tarihinde Malezya’nın Kuala Lumpur şehrinde Türkiye temalı Tanıtım Etkinliği ve B2B Workshop düzenlenmiştir.

T.C. Kuala Lumpur Büyükelçisi Başak Türkoğlu, T.C. Kuala Lumpur Kültür ve Tanıtma Ataşesi Kaan Yılmaz’ın açılış konuşması yaptığı ve Türk Hava Yolları Kuala Lumpur Müdürlüğü’nün tanıtım sunumu ile devam eden söz konusu etkinlikte Birliğimiz TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Departmanı’ndan Berna Akar ülkemiz turizm potansiyeli, Türkiye – Malezya Turizm İlişkileri ve Malezya ile ikili işbirliği alanları üzerine bir sunum gerçekleştirmiştir.