Accor Hotels, turizm haftasını etkinliklerle kutladı

Last Updated on 1 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Accor Hotels, 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası boyunca farklı şehirlerdeki otellerinde düzenlediği etkinliklerle renkli manzaralara ev sahipliği yaptı.

Türkiye pazarına girdiği günden bugüne yenilikçi vizyonu ile hemen her alanda farklı olduğunu gösteren Accor Hotels ibis Ankara, Novotel İstanbul Bosphorus, Novotel Diyarbakır, Novotel & ibis Otel Gaziantep, ibis Istanbul Zeytinburnu, Novotel Trabzon, ibis İzmır Alsancak, ibis Eskişehir, Novotel Konya ve Novotel Kayseri etkinliklere ev sahipliği yapan oteller oldular.

İbis Ankara’da tüm personelin ve çocuklarının katılımı ile gerçekleşen etkinlikler, Novotel İstanbul Bosphorus’ta Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin katılımı ile organize edildi. Öğleden sonra saatlerinde gerçekleşen etkinlikte Turizm ve Otelcilik ile ilgili genel bir bilgilendirmeden sonra, otelin arka alanlarını ve tüm misafir alanları öğrencilere gezdirildi. İbis Alsancak İzmir’de ise konuklar Nevvar Salih İşgören Turizm Meslek Lisesi öğrencileriydi.

Novotel Trabzon, Novotel Konya ve ibis Eskişehir organizasyonlarını bölgenin yerel ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirirken, Novotel Kayseri ise Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri Park Alışveriş Merkezinde gerçekleşen sunuculuğunu Tuğba Özay’ın yaptığı ve minik bir de konser verdiği etkinlikte Kayseri Yemeklerinin tanıtımı adına yerel ve ulusal basının katılımıyla bir yemek yarışması düzenlendi. Gün boyu süren etkinlikte ve finalde 3 kategorinin kazananlarına ulusal jüri tarafından hediyeler verildi.

Etkinlikler süresince Accor Hotels çalışanları tecrübelerini ve bilgi birikimlerini yeni nesillere aktararak turizm sektörünün hem Türkiye hem de dünyadaki önemini anlattı. Gelecek nesillere ışık tutmayı hedefleyen bu etkinliklerin ardından misafir olan okulların öğrencileri de yaşadıkları bu deneyimden oldukça mutlu ve memnun olduklarını dile getirdi.