Gloria Golf Resort, 20. yılında kadın golfçüleri ağırladı

Last Updated on 1 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Akdeniz sahilinin incisi Belek kıyıları boyunca uzanan Gloria Hotels & Resorts, 20. yıldönümü etkinlilkleri kapsamında golf tutkunları için yine benzersiz bir golf organizasyonuna imza attı. Gloria Ladies Open, dünyanın dört bir yanından gelen bayan golf tutkunlarını Gloria Golf Resorts’te ağırladı.

“Çiftler Stableford Turnuvası”nın ardından düzenlenen “Gourmet Dinner” akşam yemeği ve ödül töreninde golfün sultanlarına ödülleri verildi. Turnuva sırasında golf keyfinin yanı sıra yoga, pilates ve spa alternatifli özel bir programa dahil olan golfçüler keyifli vakit geçirdi.

23 Nisan Pazar günü Gloria Serenity Resort’te düzenlenecek kokteyl ile başlayan organizasyonda, 24 Nisan Pazartesi günü Gloria Old Course’da “Çiftler Stableford Turnuvası” düzenlendi. 25 Nisan Salı günü Gloria New Course’da yapılanan “Çiftler Stableford Turnuvası”nın ardından, ödül töreni ve Gourmet Dinner akşam yemeği organizasyonu gerçekleşti.

26 Nisan Çarşamba günü ise Gloria Verde Course’te 9 delikli golf sahasında oyun, yoga, pilates ya da spa alternatifi sunan etkinliğe, 27 Nisan Perşembe günü Gloria New Course’da bireysel katılımlı turnuva ile devam edildi. 28 Nisan Cuma günü bireysel katılımlı turnuva ve 29 Nisan Cumartesi günü final turnuvası ile sürecek organizasyon; ödül töreni, akşam yemeği ve ardından gerçekleştirilecek muhteşem kapanış partisi ile sona erdi.

Kapılarını 1997 yılında açan Gloria Golf Resort, konuklarına nehrin denize, denizin doğaya karıştığı masalsı bir atmosfer sunuyor. Gloria Golf Resort, 20. yılında heyecan verici etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.