LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig: Türkiye’ye olan inancımız tam

Last Updated on 15 Mayıs 2017 by Yaşar Çelik

Almanya’nın her geçen gün büyüyen önemli tur operatörlerinden LMX Touristik, Türkiye’deki iş ortağı olan World 2 Meet firmasıyla birlikte Almanya’dan 150 seyahat acentesini TÜRSAB Yurt dışı Temsilcisi Hüseyin Baraner’in de katkıları ile Antalya’ya getirdi.

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Üç gün boyunca Antalya’da ağırlanan seyahat acentelerinin sahipleri ve üst düzey yöneticilerine Mardan Palace Hotel’de bir gala yemeği düzenlendi. Türkiye’de satış yaptığı otellerin yetkililerinin de yer aldığı gala gecesinde görüşlerini açıklayan LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig Türk turizmi adına büyük övgülerde bulunurken, “Türkiye’ye olan inancımız tamdır. Tüm turizm çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Müşterilerimizin rahat edebilmesi için üstün performansla canı gönülden, tüm sıkıntılar rağmen inançların ı kaybetmeyerek çalışmaya devam ettiler. Ve bu memnuniyeti devam ettiriyorlar” dedi. Gecede Türk gecesi yaşayan misafirler gösterilen ilgiye teşekkür ettiler.

Türkiye’nin alt yapısı, misafirperverlik, servis kalitesini başka hiçbir ülkede bulabilme şansına sahip değilsiniz!

LMX Touristik CEO’su Lars Ludwig “15 yıllık firma geçmişimizde, Türkiye’nin bizim için önemli bir destinasyon olması nedeniyle geçen yıl 100 bin olan sayımızı hu yıl 150 bine çıkarmayı planlıyoruz. Güzel olan Türkiye turizmine destek vermemizin en önemli göstergesi buraya getirdiğimiz 150 Alman seyahat acentesidir. Türkiye’ye inanıyoruz. Türkiye ile birlikte olacağız, olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Türkiye sevilecek ve sevilen bir ülke. Alman tüketici olarak, her zaman Türkiye’nin yanında olmuştur. Her zaman da Türkiye’ye gelmeye devam edecektir. Biz var gücümüzle buna inanıyoruz ve inanmaya devam edeceğiz. Ne gerekiyorsa, tekrar Alman tüketicinin kalbini, Türkiye sevgisini aşabilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü Türkiye’nin alt yapısı, misafirperverlik, servis kalitesini başka hiçbir ülkede bulabilme şansına sahip değilsiniz. Bu yüzden Türkiye’ye olan inancımız tamdır. Tüm turizm çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Müşterilerimizin rahat edebilmesi için üstün performansla canı gönülden, tüm sıkıntılar rağmen inançların ı kaybetmeyerek çalışmaya devam ettiler. Ve bu memnuniyeti devam ettiriyorlar.”diye konuştu.

TÜRSAB Yurt dışı temsilcisi Hüseyin Baraner

Türkiye’nin Avrupa toplumlarına özellikle Alman toplumuna ne kadar dost olduğumuzu burada yaşatıyoruz!

TÜRSAB Yurt dışı temsilcisi Hüseyin Baraner LMX Tur Operatörü ilk defa büyük bir sayıda, 150 Alman Seyahat acentesini Türkiye’ye getirdiğine dikkat çekerek, hem Almanya’da hem de Türkiye’de burada destek verdiklerini ifade etti. Baraner, “Geçtiğimiz yıl darbe girişimi sonrası TÜRSAB Yurt dışı temsilciliği yapmam istendi. Bunu da büyük bir memnuniyetli yapıyorum. Çalışma dahilinde, özellikle yaşadığımız bu zor günlerde yurt dışındaki Türkiye’yi satan tüm acenteleri Türkiye’ye yönlendirmeye çalışıyoruz. Sağ olsunlar Almanya’nın tanınmış LMX Tur Operatörü ilk defa büyük bir sayıda, 150 Alman Seyahat acentesini Türkiye’ye getirdi. Bizde O’na hem Almanya’da hem de Türkiye’de burada destek verdik. Onları destekledik, güçlendirdik ve gelin dedik ve her zaman yanınızdayız dedik. Mardan Palace otel’de Türk gecesinde tüm konuklarımız ile bir aradayız. Onlara burada Türkiye’nin turistik zenginliklerinin yanında, Türkiye’nin Avrupa toplumlarına özellikle Alman toplumuna ne kadar dost olduğumuzu burada yaşatıyoruz. Bu da benim buradaki asıl görevim ve bu dostluğu yaşatmak. 150 Alman acentesinin yanı sıra 20 de Alman basını burada” dedi.

Antalya’nın gücüne ve kapasitesine şaşırdılar

Hüseyin Baraner, bu organizasyon ile Almanya’da seyahat acenteliği yapan ve Türkiye’ye ilk gelenler olduğunu ve Antalya’nın gücünü görünce ve ayrıca kapasitesine şaşırdıklarını ifade etti Baraner, “ Son iki günde bölgede yer alan çok sayıda otel ve diğer bölgeleri gezdiler. Buraya gelip bu kapasite ve zenginliği görende şaşırıyorlar. Türkleri birebir tanıyınca ne kadar nazik, ne kadar kibar, ne kadar temiz insanlarsınız diyorlar. Demek ki bizi hala öyle görmeyen, tanımayan Avrupalılar var. Bizde kendimizi tanıtmaya ve anlatmaya devam edeceğiz. Bu zaman anlatma zamanı. Anlatma kolay değil tabii ki bu da enerji ve zaman istiyor, seyehat gerektiriyor. Bu tatbiki zor ama ben elimden geldiği kadar 40 yıldır bu sektörün içinde 60 yaşında bir kişi olarak, Türk turizminden para kazanmış ve kazanmakta olan bir kişi olarak, benden sonra tufan dememek için bunu da severek ve isteyerek yapmaya devam diyorum” diye konuştu.

Üç gün boyunca Antalya’mızı tanıtıp, Mardan Palace ev sahipliğinde kendilerini ağırlıyoruz!

Gecede görüşlerini aldığımız W2M firması Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baraşık ise Alman pazarındaki gelişmeleri değerlendirirken, “ Türkiye’ye her yıl 200 bin kişi getirmekteyiz. Almanya’dan 150 tane seyahat acentesi yöneticilerini davet ettik. Üç gün boyunca Antalya’mızı tanıtıp, Mardan Palace ev sahipliğinde kendilerini ağırlıyoruz. Umarım pozitif reklamın bize getireceği ileriye dönük sinyaller ve müşteri bizi daha üst seviyelere çıkaracaktır. Bu üç günlük ağırlamada bir çalıştay yapıldı. Bu çalıştaya otelci partnerlerimiz katıldılar ve tesislerinin tanıtımlarını yaptılar. Bu organizasyon sonrada yine turizmimizin o özlenen noktalara taşımanın arzusu ve gayreti içerisindeyiz. 2017 yılı, 2016’daki sıkıntıdan sonra ister istemez biraz daha pozitif bakıyoruz. Görüyoruz ki yavaş yavaş toparlanıyoruz” dedi.

Bu gibi organizasyonlar devam edecek!

Mardan Palace Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Gencay ise yaptığı açıklamasında, “ LMX grubu Avrupa’da hızlı büyüyen seyahat acentelerinden bir tanesi. Bu sene planlanan sayıya göre Türkiye’ye 200 bin civarında turist getirecek. Bu workshop’u yapmamızın sebebi, son dönem ülkemizde yaşanan olumsuz havayı dağıtmak, Alman tur operatörlerini ve seyahat acentelerini Türkiye’ye davet edip, Türkiye’mizin güzelliğini, misafirperverliğini, servis anlayışını insanlara tekrar izah etmek ve göstermek. Bu gibi organizasyonlar devam edecek.”dedi.

Haber Video: