Mövenpick Hotel Istanbul’da Geleneksel İftar Ziyafetleri

Last Updated on 15 Mayıs 2017 by Özlem Kapar Bayburs

Mövenpick Hotel Istanbul, 27 Mayıs – 24 Haziran 2017 tarihleri arasında, Türk ve Osmanlı yemek kültürünü yansıtan lezzetlerle bezenmiş, canlı fasıl müziğinin eşlik ettiği “11 Ayın Sultanı”na layık bir iftar büfesi sunuyor.

Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan iftar büfesinde; Ramazan şerbeti, çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, zeytinyağlılar, yöresel çorbalar, ızgara ve kebap çeşitleri, mantı, döner ve geleneksel Ramazan sofralarının keyfini yaşatacak örneklerin yanı sıra güllaç, ayva tatlısı, lokma, ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç gibi tatlılar bulunuyor. AzzuR Restaurant’taki bu muhteşem ziyafetin ardından serinletici bir lezzetle ferahlamak için iftar büfesinde yer alan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Öte yandan Mövenpick Hotel Istanbul, Ramazan ayının coşkusunu çalışanları ve iş arkadaşlarıyla paylaşmak ve misafirlerini geleneksel bir iftar sofrasında ağırlamak isteyen şirketler için de iftar menüleri hazırladı. Grulara özel ayrılacak salonlarda, 10 kişiden 400 kişiye kadar düzenleyeceğiniz iftar davetleri için 0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz. İftar büfesi kişi başı ise KDV dahil 130 TL.. Rezervasyon için 0212 319 29 29’u aranıyor.