TÜRSAB, THY ve Turizm Bakanlığı Kanada’da konferansa katıldı

Last Updated on 15 Haziran 2017 by Yaşar Çelik

Kültür ve Turizm Bakanlığı Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşesi Derya Şerbetçi, Toronto Türk Hava Yolları Müdürü Zafer Bölükbaşı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Numan Olcar ve TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan’ın katılımı ile Toronto International Plaza Hotel’de; “2017 Travel Market Place Conference” gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşeliği sponsorluğunda 14 Haziran 2017 Çarşamba sabahı bir kahvaltının da düzenlendiği söz konusu etkinliğe; Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşesi Derya Şerbetçi, Toronto Türk Hava Yolları Müdürü Zafer Bölükbaşı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Numan Olcar ve TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan katıldı.

TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan

500 kişinin katılımıyla düzenlenen Konferans’ta Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşesi Derya Şerbetçi bir konuşma yaparken TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Direktörü Ela Atakan da Türkiye Tanıtım Sunumu gerçekleştirdi. Atakan’ın sunumu Facebook’dan canlı olarak yayınlandı.

Travel Market Place Conference, ACTA – Kanada Seyahat Acentaları işbirliğinde, 13 – 14 Haziran 2017 tarihleri arasında Kanada’nın Toronto şehrinde International Plaza Hotel’de gerçekleştirildi.

Konferansta Toronto Kültür ve Tanıtma Ataşesi Derya Şerbetçi bir konuşma yaparken TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Diretörü Ela Atakan da Türkiye Tanıtım Sunumu gerçekleştirdi.